Európai játékospiac
- Varatrix
- Director del Fútbol
a felsorolt játékosok feléről még nem is hallottam. 

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Barça C
Pogba 80m-ért mehet a Chelsaba.
-
- Barça C
Suarez lehet,hogy jön a Barcába 100m-ért.
-
- Jugador del Barça
Immár hivatalos amit eddig is tenykent lehetett hinni :
Diego costa ---> chelsea 40M kivasarlasi zaradekkal
Diego costa ---> chelsea 40M kivasarlasi zaradekkal
Lehet, csak nekünk volt annyi, mert a többi csapatnak feltűnt, hogy bohócok vezetik a klubot, akikkel mindent meg lehet csinálni.S.Agüero írta:Eddig még 61 millió volt.Boixos írta:úgy néz ki, benatia köv csapata a manci lesz 38 misiért. legalább egy gonddal kevesebb, h melyik potenciális kh-et nem fogjuk elhozni.
Remélem hozzuk a Marquinhos gyereket egy 50 misiért legalább.

-
- Jugador d'estrella
Tiszta hülyeség, hogy ha egy élcsapat kinéz magának egy játékost, akkor a többiek is rázúdulnak, más meg játszhat akármilyen jól, ő nem kell. Rojast a Barcaba kellene hozni!
-
- Entrenador del Barça
http://yallascore.com/news/roma-put-e61 ... atia-5542/Boixos írta:biztos fél lábbal adják oda, akciósan.
mikor volt a gyerek 61 misi????
-
- Llegenda del Barça
S.Agüero írta:Eddig még 61 millió volt.Boixos írta:úgy néz ki, benatia köv csapata a manci lesz 38 misiért. legalább egy gonddal kevesebb, h melyik potenciális kh-et nem fogjuk elhozni.
biztos fél lábbal adják oda, akciósan.
mikor volt a gyerek 61 misi????
PUYOL-XAVI-INIESTA
- MatyiG
- Adminisztrátor
Eddig még 61 millió volt.Boixos írta:úgy néz ki, benatia köv csapata a manci lesz 38 misiért. legalább egy gonddal kevesebb, h melyik potenciális kh-et nem fogjuk elhozni.

- Messithebest
- Director del Fútbol
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... al-2346803" target="_blank már vártam.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
-
- Llegenda del Barça
úgy néz ki, benatia köv csapata a manci lesz 38 misiért. legalább egy gonddal kevesebb, h melyik potenciális kh-et nem fogjuk elhozni. 

PUYOL-XAVI-INIESTA
- visca el barca
- Presidente del Barça
Az angol Telegraph információi szerint a koszovói Hajvalia 30 ezer euróért kölcsönvenné a négy hónapra eltiltott Luis Suárezt, aki havonta 1500 eurót kereshetne a nem FIFA-tag ország csapatában.
vicces, de amugy egy próbát megér, sokat nem veszítenek ha nem jön össze

vicces, de amugy egy próbát megér, sokat nem veszítenek ha nem jön össze

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ander Herrera 36 millió euróért cserébe a Manchester United játékosa. Óriási fogás, véleményem szerint a MU 2 éven belül vissza fog térni oda, ahol volt.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- visca el barca
- Presidente del Barça
ennyi pézé' ajándék volt, bár remélem h nem azért hozták mert ayew elmegy. elől meg is vagyunk, már csak hátra kellene igazolni, mert ott vékonykák vagyunk még mindig.bence-barca írta:Romain Alessandrini
RennesMarseille 5m
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Llegenda del Barça
Fernando
Porto
Man. City 15m
Romain Alessandrini
Rennes
Marseille 5m
Porto

Romain Alessandrini
Rennes

- ab1daL
- Director del Fútbol
Siqueira
Atlético Madrid
Így a balhátvéd nélkül lévő Chelsea valószínűleg elviszi a matracosoktól Filipet.

Így a balhátvéd nélkül lévő Chelsea valószínűleg elviszi a matracosoktól Filipet.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Seydou Keita
Roma

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Azt eddig is lehetett tudni, hogy lejár a szerződése, és nem akarja meghosszabbítani a PSG. Ennek ellenére elméletileg már tárgyalunk velük, úgyhogy nem ezen fog múlni, hogy jön-e vagy sem.MQuC írta:Alex elvileg a Milanhot igazolt. Akkor most mi lesz Marquinnossal?
Hazard amúgy twitteren vagy nem tudom én már milyen közösségi portálon közölte, hogy jövőre a 10-es mezt fogja hordani a kékeknél, úgyhogy sanszos, hogy a PSG hiába próbálja leigazolni.. Mundon olvastam a mez dolgot is, meg azt is, hogy a PSG szeretné őt a soraiban tudni.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Épp most akartam linkelni. Kár, hogy mi nem tudjuk ilyen lazán megoldani. Ingyen egy tapasztalt, stabil kapus.bence-barca írta:A Getafétól érkezett kapussal, Miguel Moyával erősítette meg keretét a spanyol bajnok Atlético Madrid labdarúgócsapata. A Bajnokok Ligája-döntős klub szerdán közölte, hogy az orvosi vizsgálat után hároméves szerződést köt a 30 esztendős hálóőrrel. -origo
Kérdés Curtois helyett jön már vagy sem.
Szerintem nem tudják megtartani Curtois-t, kérdés hova menne, legalábbis én nem hallottam róla még semmit. Chelsea?
-
- Llegenda del Barça
A Getafétól érkezett kapussal, Miguel Moyával erősítette meg keretét a spanyol bajnok Atlético Madrid labdarúgócsapata. A Bajnokok Ligája-döntős klub szerdán közölte, hogy az orvosi vizsgálat után hároméves szerződést köt a 30 esztendős hálóőrrel. -origo

Szépen okosan fel lehet építeni egy erősebb csapatot ami európai szinten megállja a helyét...és ha annyi zséje van,hogy egy fiatalokból álló csapatot kiállít,majd évek alatt beérik,majd együtt tudja tartani a bandát elég jó fizetéssel akkor okozhatnak,amolyan Atleli-féle meglepetéstvisca el barca írta:szingapúri üzletember kb 1.5 milliárd dolláros vagyona van (tehát a többi kulákhoz képest csóró), májusban vette meg a valencia 70%-át.Initom írta:
Lim?Azt hittem nincs olyan a spanyol foci világában amiről ne tudnék...ki is ő pontosan?
sztem nagyjából malaga szintű lesz a sztori. egy top klubhoz ennyi pénz kevés lesz (abra 10x, manszur sejk meg min. 20x annyi pénzből építkezik)

Abi & Tito
- visca el barca
- Presidente del Barça
szingapúri üzletember kb 1.5 milliárd dolláros vagyona van (tehát a többi kulákhoz képest csóró), májusban vette meg a valencia 70%-át.Initom írta:La Pulga írta:Valencia a Mundo szerint Jackson Martínezt és Lukakut nézte ki magának. Lim-nek van annyi pénze, hogy meg tudják őket venni. Jót tenne a spanyol bajnokságnak ha újra feljönne a Valencia
Lim?Azt hittem nincs olyan a spanyol foci világában amiről ne tudnék...ki is ő pontosan?
sztem nagyjából malaga szintű lesz a sztori. egy top klubhoz ennyi pénz kevés lesz (abra 10x, manszur sejk meg min. 20x annyi pénzből építkezik)

- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Peter Lim szingapúri milliárdos, ő vette meg tavaly vagy 2 éve a klubbotInitom írta:La Pulga írta:Valencia a Mundo szerint Jackson Martínezt és Lukakut nézte ki magának. Lim-nek van annyi pénze, hogy meg tudják őket venni. Jót tenne a spanyol bajnokságnak ha újra feljönne a Valencia