Kedves Theodorik! Először is hadd kezdjem azzal, ahogy az illem is diktálja, hogy nagyon csinos vagy ( amennyiben az avatar valódi)

Magam nem süllyedek a parlament szintjére és nem is gondolom, hogy "attól, hogy ön szép, még nem biztos, hogy okos is", ugyanakkor nem értelek. Itt a többség elismeri, hogy Ronaldo nem érdemtelenül kapta meg a díjat. Messinek kb senki sem akarná adni, egyedül Ribéry, aki néha felmerül és azt te sem tagadhatod, hogy jogosan. Ugyanis a futball sokkal kevésbé mérhető statisztikában, mint pl az általam szeretett kosárlabda. És aki látja, hogy a francia mennyiben járul hozzá a Bayern játékához, az jogosan elgondolkodik, ő is kaphatta volna. Magam ha tudom megnézem Barca, a Real, a Bayern és a Dortmund meccseit is, nem mindig persze,de sok tapasztalatom van. A másik az volt, hogy írtad, sokak szerint Ronaldo tucatfutballista. Szerintem ezt senki sem gondolja komolyan itt, maximum csipkelődnek és direkt vitát gerjesztenek, várva azt az embert, aki ugrik rá, beveszi a horgot... És te ezt tetted. Mindenesetre a többség nem gondolja ezt, hanem azt, hogy Ronaldo egy borzasztó tehetséges játékos, aki mellé még páratlanul szorgalmas is, neki a nagy peche, amiért nem 4-5-szörös aranylabdás, az épp Leo Messi és a korszakos Guardiola-féle Barcelona. Tehát sokan nem azt kérdőjelezik meg, hogy Ronaldo zseniális lenne, hanem azt mondják, hogy Messi sokkal inkább ösztönből futballozik, amit Ronaldo csak a szorgalmával tud megközelíteni. Hozzáteszem egy jól nevelt és normális lelkiállapotú ember szemében szerintem ez sokkal inkább Ronaldo dicsérete, mint Messié... Tehát szerintem jó lenne, ha a gyorsan leírt pár szót, vagy egy néhány mondatot kontexusában értelmeznéd, az hogy valaki azt írja, hogy Messi ösztönösebb és több benne a zseni, nem azt jelenti, hogy Ronaldo tucat, vagy nem zseni, csupán egy kis különbség tétel, ami szerintem minden futballhoz értő számára jól látható. Nem ugyanolyanok, más fizikális és képességbeli adottságokkal ,ez így van rendjén. Ez az egyik, hogy ne ugorj az ilyesmikre kérlek és ne nézd emiatt le az oldal fórumozóit, a másik pedig a stílus. Ahol én új vagyok, ott minimum megadom a tiszteletet, amíg el nem fogadnak, nem engedve természetesen az elveimből, de az etikettbe beletartozik, engem így neveltek. Ez nem megrovás, nem is nézlek le emiatt, mert mások vagyunk, csak jó tanács, mert nem csak itt, de sehol máshol az életben nem fogsz ilyen "antréval" sikert elérni, sőt... A szépséged már más kérdés, az hatásosabb

Na mindegy, ennyi voltam, remélem az ilyen egyébként segítő szándékú hozzászólásokat is észreveszed és a helyén kezeled.