Zseniálisan igazolnak és értékesítik utána többszörös áron ezeket a játékosokat. Nagyon jó szemű scoutjai vannak a Portónak az biztos, de ez már régen így van.visca el barca írta:james rodriguezt 5x áron adták elroby122 írta: Elég csak annyi Hulkot vették anno 8 millióért eladták 55 ért. Vagy akár Jackson MArtinez már most ér 40 milliót és őt is poton pénzért vették. És ez még csak egy töredéke , amit ez a csapat Európának adott. Erről ennyit.ott tudják mi a biznisz.
Ami a Barca igazolásokat illeti, Suárez jön nem jön, nem tudom, én nagyon örülnék ha jönne, legutóbb azt írtam ez csak álom, de már kezdek hinni most benne kicsit.
Ne áltassuk magunkat, kellett Ter Stegen meg a másik kapus is, Rakitic sem rossz játékos, de ezek nem klasszisok, ha vissza akarunk jutni a csúcsra nem fog menni ez komoly igazolások nélkül tényleg, a középpályás sor pl. ha így marad ahogy most kinéz akkor régen rossz. Suáreznél egyébként sokkal fontosabb lenne a milliószor leírt középső védő és a középpályára kész, klasszis játékost igazolni, Kroost én továbbra is szeretném és mondjuk el bírnám képzelni Pogbát nagyon, de ő fel sem merült, a Realnál viszont igen, van eszük, mondhatnám tudják mi a jó:-)
Alexist sajnálnám ha elmenne, mostanra megszerettem és a vb-n is nagyon jól játszott, de szinte kizárt hogy maradjon ha Suárez jön.