S.Agüero írta:Pogba túlértékelt? Az egyik legtechnikásabb középpályás a piacon. Méghozzá jól is ütközik, jól irányít. Mi kell még?
Hát, nekem az a legnagyobb bajom Pogbával - szigorúan a VB alapján, úgyhogy javíts, ha a Juvéba nem így van -, hogy habár vannak jó meglátásai, a kivitelezés nem megy neki. A 3-4 meccs alatt egy olyan mélységi labdája volt, ami hajszálpontosra sikeredett - Benzemának a külsős gólpassz -, amúgy rendre épphogy hosszúak a védelem mögé belőtt labdái. És ha ilyen arányban rosszak az átadásai, az már nem a szerencsén múlik szerintem, hanem azon, hogy nem tud olyan pontosan passzolni, még ha a meglátásai rendre jók is - jobbak, mint hittem volna róla.
Plusz elég buta játékos is, majdnem minden meccsen van egy paraszt mozdulata/belépője amiért kaphatna sárgát/pirosat..
csababarca írta:Nézem a vb-t amennyire tudom itt kint amcsiban munka mellett,és azt kell mondanom,hogy ez a Cuadrado gyerek szimpatikus nekem,mint támadó ember. Védőként felesleges,egy olyan mozdulata sincs,ami védekezésre emlékeztetne.
Ha tudnám fixre,hogy nálunk is ezt az előretörő játékot hozná,akkor leigazolnám szó nélkül.
Támadóként amúgy a VB alapján én is elnézegetném itt, kíváncsi lennék mit tudna hozni.. De ahhoz az kéne, hogy elmenjen Pedro és Alexis is, és e mellé ő elfogadja, hogy 4. számú csatár lesz a Messi-Neymar-Suárez trió mögött - már ha jön az uruguayi. Szóval ez csak ilyen nagyon szurkolói álmodozás kategória, indokolt se lenne a leigazolása jelenleg, Deulofeunak is kellenek majd a percek például.. De azért a szívem mélyén kíváncsi lennék rá mit alkotna nálunk - szigorúan nem jobbhátvédként!