Rivaldo11 írta:Ha felnőtt korodig nem úgy szocializálódtál, hogy magyarként románokat nem imádunk, akkor én már kevés vagyok ahhoz, hogy elmagyarázzam a miértjét.
De tartozz már annyival magadnak, hogy legalább ne írd le, mennyire imádod őket.
Fú, de nem bírom azt, amikor valaki odaszól a másiknak (még így fórumon keresztül is) és amikor visszakérdezek, hogy "miért?", akkor nem jön válasz, csak egy semmitmondó kis írás, amivel le vagyok hurrogva. Nem értem, hogy az ennyire "román utálatot" miért kell a fociba is belevinni. Folyamatosan az "imádni" szón lovagolsz. Akkor elnézést és megváltoztatom arra, hogy akkori időkben a román FUTBALL JÁTÉKÁT imádtam, nem Romániát, hanem a Román futball válogatottat. Gondolom annó a Barcelonát is gyűlölted (és remélem akkor még most is), mert annó egy román játékos volt a Barca csapatkapitánya (Popescu, nem is volt az olyan régen).
Az pedig, hogy RÉGEBBEN IMÁDTAM a játékukat (nem a történelmüket, nem a fővárosát, nem a kultúrájukat) az a mostani helyzetben is kivált egy drukkolást belőlem, még akkor is, ha gyengék.
Pl azt is rühellem, hogy sokan írják itt, hogy hajrá Argentína, holott csakis Messi miatt drukkolnak neki, Ha ő kambodzsai lenne, akkor a fórum egy része nekik szurkolna. Na mindegy, elnézést mindenkitől, hogy ezt így leírtam, csak igazából ha 10ből 8 ember utálja X-et, a maradék 2nek egyáltalán nem lenne kötelező.
A válaszod pedig nem volt válasz, talán mondhatnám, hogy ez a gáz, hogy valamit állítasz, de nem tudod, hogy miért, ha viszont tudod, nem értem miért nem írod le, na jó befejeztem tényleg.
Hajrá Costa Rica.