Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem a vezetőség pontosan tudja, hogy mit csinál. Ne mondjuk már, hogy a Barcelona(!!!) vezetősége annyira nagyon béna lenne.
Annyira tudja mit csinál, hogy 3 éve nem képesek felismerni, hogy újítani kell a hátsó alakzaton...Szerintem a vezetőség pontosan tudja, hogy mit csinál. Ne mondjuk már, hogy a Barcelona(!!!) vezetősége annyira nagyon béna lenne.
De, pontosan ezt gondolom. Ha az elmúlt 2 évben nem hoznak rendre rossz döntéséket, akkor ha lett is volna visszaesés (ami törvényszerű lett volna a sikerek után), nem ilyen mértékű.Szerintem a vezetőség pontosan tudja, hogy mit csinál. Ne mondjuk már, hogy a Barcelona(!!!) vezetősége annyira nagyon béna lenne.
Mathieu balhátvéd nem jobb, Krosst Kroosnak hívják és pont ma hozták le a Spanyol lapok, hogy nem jön több középpályás - bár aztán ki tudja -, Cuadrado meg azon a poszton nem tudna játszani.ZBarca írta:...
Rojo szerintem csak akkor kéne, ha nem jönne Mathieu. De ha jön a Francia is, meg Marquinhos is, akkor fölösleges lenne, csak tumultus lenne a védelemben, és valaki(/valaki) alig játszana(/játszanának)..defender3 írta:...
Ennek viszont nagyon örülnék, Cuencában több volt szerintem mint Telloban, nagyon rosszkor sérült le, aztán már nem is kapta meg itt a lehetőséget. Drukkolok neki, hogy a következő csapatánál sikeres legyen!defender3 írta: http://www.insidespanishfootball.com/11 ... rom-barca/
Remélem összejön, talán így ő is rendbe tudná tenni a karrierjét, amit a sérülések eddig hátráltattak.

Pedig ment a duma, hogy nem kell a szurkolóknak aggódnia, mert tudják mi a dolguk. Ennek szellemében alapvető változtatásokat fognak végrehajtani, azaz megújítják, felfrissítik a keretet.mess2009 írta:én őszintén azt reméltem, hogy a Suarez - Barca transfer csak egy agyrém, egy kacsa! de az, hogy éppen Alexist adnák érte ??!! na ez nálam végképp lenullázza ezt a vezetői bagázst. ha nem nézem hogy ez a pali mit művel foci címén a pályán akkor is !! azért a néhány gól(különbség)ért még egy ácsorgó , sétáló hatalmas arcot idehozni??!! tudom, nem hibátlan a chílei szidtam is eleget, de ez ami itt készül euró milliókért??! döbbenet! a Liverpoolnál örülhetnek , soha még egy ilyen balek bandát nem találnak az biztos...
Ha nálunk lesérül Khedira...izé...Modric, akkor mi is bajban vagyunk. Xabi-t még talán tudjuk pótolni... Kroos, ha jönne, akkor viszont ilyenek nem lennének.palesz77 írta:Igazából engem az a része nem nagyon fog zavarni, ha az elején döcögősen indulunk, elvégre megújulás lesz, kell idő, míg megszokják a dolgokat a srácok. Én attól félek leginkább, amit veb is írt. Alapból lehet, hogy nem lenne rossz ez a Rakitic-Ini-Rafinha trió, de ha lesérül Ini, akkor ott komoly gondok lehetnek.. Ha ő kiesik pár hónapra, akár az egész szezont bukhatjuk érzésem szerint.Realboy94 írta:Ne féljetek, nem lesz az olyan rossz. Első pár, monnyuk 10 meccs rohadt nehéz lesz- nem a felkészülési-, de aztán jó lesz az. Nálunk is így volt. Bár kétségeim vannnak afelől, hogy Ti vagytok olyan jók, mint Mi.![]()
![]()
U.i.: a kisbetűs részt ne olvassátok, nem akarok senkit provokálni. Előre is sorry
De így, hogy nem jön Kroos, legalább jövőre - már ha igazolhatunk - jöhet Koke..(Tényleg örülnék neki, de csak vicc volt..)
Igazából engem az a része nem nagyon fog zavarni, ha az elején döcögősen indulunk, elvégre megújulás lesz, kell idő, míg megszokják a dolgokat a srácok. Én attól félek leginkább, amit veb is írt. Alapból lehet, hogy nem lenne rossz ez a Rakitic-Ini-Rafinha trió, de ha lesérül Ini, akkor ott komoly gondok lehetnek.. Ha ő kiesik pár hónapra, akár az egész szezont bukhatjuk érzésem szerint.Realboy94 írta:Ne féljetek, nem lesz az olyan rossz. Első pár, monnyuk 10 meccs rohadt nehéz lesz- nem a felkészülési-, de aztán jó lesz az. Nálunk is így volt. Bár kétségeim vannnak afelől, hogy Ti vagytok olyan jók, mint Mi.![]()
![]()
U.i.: a kisbetűs részt ne olvassátok, nem akarok senkit provokálni. Előre is sorry
Én azt mondom ha mindenképp jön Suarez én Sanchezt leszámítva mind a négy embert odaadnám de Sanchezt semmi képblaugrana99 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/l ... no-3338862 szerintem itt már csak az a kérdés hogy kit vonunk be az üzletbe.Csak Sanchezt ne,elég selejt van nálunk válogassunk azok közül.( Pedro,Tello,Bojan Affelay)
Vagy Rafinha robbant, vagy elbúcsúzhatunk már a nyáron a jövő évtől... Egy kp mindenképpen kéne, a védelemben pedig 2-3 ember. Ha ez meg van, max. akkor kéne foglalkozni Suarezzel (akkor sem)... Megint elverünk egy csomó pénzt olyan játékosra akire nincs szükségünk, a hiányposztokat meg ismét nem töltjük be. Suarez árából simán kijönne egy Toni Kroos-Marquinhos pakk. Azt hiszem nem kérdés, hogy melyik lenne a fontosabb...visca el barca írta:szomoruan olvason h nem igazolunk idén (de sztem a tilalom miatt jövőre sem) több kp-t. bele sem merek gondolni mi lesz ha iniesta kidől mondjuk fél évre.
busi-rakitic-rafinha-sergi "oldalpassz" roberto. elég gyenge névsor.
Így van,és ennek ellenére nem a hiányposztokra igazolnak ,sőt még amink meg van azt is szétrobbantják. Elmennek ezek a pi........bavisca el barca írta:szomoruan olvason h nem igazolunk idén (de sztem a tilalom miatt jövőre sem) több kp-t. bele sem merek gondolni mi lesz ha iniesta kidől mondjuk fél évre.
busi-rakitic-rafinha-sergi "oldalpassz" roberto. elég gyenge névsor.

Tudom hogy ezek közül max.Pedro,és Tello piacképes ,de szerintem a nap erősen megsütötte LE és vezetőség fejét.blaugrana99 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/l ... no-3338862 szerintem itt már csak az a kérdés hogy kit vonunk be az üzletbe.Csak Sanchezt ne,elég selejt van nálunk válogassunk azok közül.( Pedro,Tello,Bojan Affelay)
bojan, hisz a bizonyítási lehetőséget meg kell neki is adniLG írta:ki lesz addig a középcsatárunk, amíg az eltiltása tart?

Igen, úgy érdekes lenne. Meg, ha Suarez miatt átállunk középcsatáros játékra, ki lesz addig a középcsatárunk, amíg az eltiltása tart? Vagy addig marad Messi középen, aztán jön Suarez, és hirtelen kitesszük jobb szélre? Érdekes na. Nagyon tökkelütöttnek tűnik a vezetőségünk, és LE személyében úgy látszik találtak egy tökkelütött edzőt is.Gali írta:Barcelona plan to make opening bid of "30M + 6-7M incentives + Alexis" for Liverpool's Luis Suarez. Clubs will talk in coming days. [sport]blaugrana99 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... al-2346277 Elmebeteg a vezetőség az biztos.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Azaz a végösszeg 70-80 millió euró. Tényleg nem normálisak.
Amennyiben marad a bünti, Suarez október végéig legfeljebb a kertjében focizhat. Ez egyrészt azt jelenti, december-ig nem igazán lesz hadra fogható, másrészt Pedroval (esetleg Dulival) fogjuk nyomni közel egy félévig. Mit mondjak, nem egy nagy perspektíva.
Barcelona plan to make opening bid of "30M + 6-7M incentives + Alexis" for Liverpool's Luis Suarez. Clubs will talk in coming days. [sport]blaugrana99 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... al-2346277 Elmebeteg a vezetőség az biztos.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()