Egyik nap írta valaki egy hsz-be, hogy ha új csapatba igazol, akkor barátságos meccseket is játszhatna. Szóval gondolom az edzéstől sem lenne eltiltva..Gali írta: Egyébként Suarez leigazolása ellen több érv is felmerül (függetlenül attól, hogy piszok jó játékosnak tartom):
- 4 hónapig nem játszhat, nem edzhet a csapattal, sőt még a Camp Nouba sem teheti be a lábát, jobb esetben december lesz mire felveszi a ritmust
Meg amúgy mennek az ügyvédjével a CAS-hoz, őszintén ledöbbennék, ha nem enyhítenének az ítéleten..
Szerintetek Reus komolyan jó lenne itt, és hozna valami változást? Láthattuk, hogy Alexis milyen teljesítményre képes a válogatottjában - és mire volt képes az Udinében is -, nálunk mégse játszik olyan jól.. Szimplán azért, mert Messi mellett nem kapja meg a játékához szükséges szabadságot. És jövőre az is nagy feladat lesz, hogy Neymar valamivel kötetlenebb legyen és jobban ki tudjuk használni a képességeit úgy, hogy Leo is a pályán van, e mellé nem férne meg még egy ilyen támadó - ezért nem értem Suárezt se. (Ha amúgy Sáncho marad, akkor szerintem ezen okok miatt nem fog sokat javulni játéka jövőre sem.. De vissza Reushoz.) Szóval, ő amellett, hogy be lenne korlátozva - amihez eddig nem volt hozzászokva - még nem is a posztján játszana, mert azok Ininek vagy Neymarnak vannak kiadva - ha jól tudom balszélsőt vagy támadó középpályást szokott játszani. Elhiszem, hogy rendkívül tehetséges a Német, de csak azért, mert olcsó, és klasszis, még nem kéne leigazolni.. És szakmailag semmi sem indokolja az idehozatalát, mert ilyen körülmények közt Alexisnél nem hiszem, hogy jobb teljesítményt hozna le, ha meg szabadságot adnánk neki valami oknál fogva - amire a fentiek miatt semmi esélyt nem látok -, akkor meg már azt Sáncheznek kéne megadni, és ő is kivirágozhatna.. Suárez egyedül ezért lenne "indokoltabb" valamivel szerintem, mert ő legalább 9-est játszik, és hozna valami újítást - LE elvileg középcsatárral akar játszani -, nem csak az egyik alkatrészt cserélnénk le egy másik hasonlóra. Az más kérdés, hogy mennyire férne meg Leoval és Neymarral együtt a pályán..Rivaldo11 írta:Igazából -ha már megvan a két kapus-Mangala, Marquinhos, Kroos, és Reus-akár 2015-től csatlakozva-megszerzésével le is lehetett volna már zárni a dolgainkat-igaz, kóstált volna ez így vagy 140 millát, ám Fabre ára, meg esetleg mér egy-két emberke csökkentette volna ezt az összeget amolyan 90 körülire, és hátra is dőlhetnénk.
De nem.