Hát ebből mi lesz a végén ki tudja...
Rakiticet értem,kell egy kis erő,harapósság a középpályára ez a finomkodás nem megy amit leművelünk...Mellette ezért nem fog ő zavarba jönni ha passzolnia indítania kell...
Cesc ment,akivel kb centert játszattunk,középpályán semmivel nem vagyunk kiljebb tőle,úgyis Xavi Ini játszik ha vannak,a büdös életbe nem raktuk volna be Xavi helyére Cesct...Előre meg ne rakjuk be mert ez nem működik rendes meccsen,ennyi...Amúgy Xavi helyén Cesc sztem nem is lett volna megoldás,többször írtam már neki Ini posztja kéne sztem,de az foglalt...Rakitic meg megoldja a többit amit kell majd neki...
Node ha megy Xavi, ami persze közel nem biztos,akkor mivan...Én azt mondom maradjon beugróként,fix kezdőbe 70meccset viszont nem fog bírni...Namost ha Xavival nem számolunk,akkor Ini Rakitic Rafinha Sergi roberto marha harmatos...Szal Ini is 50%ban sérült egy szezonban,és nem fiatal,az meg hogy az ifjonc Rafinha meg az új igazolás Rakitic osztogat,pláne a semmit mutató Roberto háááát...Kéne oda biztosítéknak Xavi...Hogy jóvan megpróbáltuk,deha nem jön be akkor ott a nagyöreg...Nomeghát pl egy Koke szintű játékos gyanúsabban beválna mint Rafinha...Deha nem jön kpra senki,és Xavi is megy hááát...Így hosszú évek után előfordúlhat hogy nem lesz ki osztogasson nálnunk...
Elől meg Alexis megy vagy nem az is kérdés...Nekem xes.Szal hajt küzdd és ügyes srác,de vhogy életidegennek érzem a Barcába mai napig...És hát okés hogy mindíg nem mehet be,de pl egy szezonban 10szer luftot rúg,meg elesik kulcsmomentumokban,és akkor még a ziccerek befejezési arányáról ne is beszéljünk...Ez itt nem fér bele...És mindíg jó de már jobb meg majd javul...Nagy meccseken pont 0át ér...Életében ha 2 jó megoldás volt nagy meccsen,meg mellette 100rossz...Lehet mindenki jobban járna ha menne...De persze benne van hogy LE alatt berobban igazán,tehetséggel nincs baj...
No és akkor Suarez...A harapós

Hogy harapott pont nem érdekel...A világtörténelem legnagyobb csatárai kb 90%ban gusztustalanok voltak a pályán...De beveri az tény...kérdés kell e ide,ő kell e...Neymar nem fog visszafutkározni visszazárni,Messi szintén,ahogy Suarez sem...Ezt a mai futballban nem bírja el senki...Arról nem is beszélve hogy megint egy törpe kis játékos...Kb nincs ember a Barcába akiben van fizikum...És ezen a ponton vernek meg minket...Ha találkozunk egy fizikális csapattal, akkor ott vége van...Nem állapot hogy úgy borítanak meg minket a pályán ahogy akarnak...Csak finomkodva nem megy manapság...Rakiticnek ezért örülök legalább vmi erő és harcosság,nem csak a balett...túl egysíkúak vagyunk e téren...Szal nem tudom kell e Suarez,sztem nem,nekünk nem kell,ide nem kell most...Pláne hogy október végéig még nem is játszat akkor mikorra fog beilleszkedni?Meg hogy?Amúgy elájulok akkora játékos de nekünk nem ez kell most...pláne alexisben vagy egy kis bika,ütközik és őt cseréljük egy újabb cingárra...Mert sztem az elképzelés az lenne hogy akkor jön ha Alexist el tudjuk adni így vagy úgy...
Védelem meg...Matyiő,ahogy szokás itt csúfolni...Sztem nincs vele baj bőven megállná a helyét mint rutinos védő,amikor láttam játszani panasz nem volt...Marquinhosért meg karcos a 40de bejöhet,hozzuk azt legalább megpróbáltunk vkit hozni hátra, nem megy ez a töketlenkedés...Nem alacsony, gyors technikás bevállhat...Azt ennyi...Alves meg ha elmenne akkor kellene egy magas védőt venni aki szögletnél tudna egy pár centit vinni a csapatba,és mellé ha gyors már jó...Mellé tudjon egy passzt nyomatni azt kész,van itt elég kreatív...nem középpályásot szélre...Alvessel meg védekezés szempontjából csak kevesebben vagyunk,elől meg nem miatta oldjuk meg ha megoldjuk,innentől...psg még jó pénzt is fizetni érte,adjuk el,már nem hoz sajnos pluszt nekünk,sőt...
Azt hogy a végén mi lesz kiderül de túl fényesen én sem látom a világot jelenleg...De ezek csak pletykák majd elválik...LE ben bízok viszont a bolond motiválni tuti tud,már beljebb vagyunk...