Pedig ment a duma, hogy nem kell a szurkolóknak aggódnia, mert tudják mi a dolguk. Ennek szellemében alapvető változtatásokat fognak végrehajtani, azaz megújítják, felfrissítik a keretet.mess2009 írta:én őszintén azt reméltem, hogy a Suarez - Barca transfer csak egy agyrém, egy kacsa! de az, hogy éppen Alexist adnák érte ??!! na ez nálam végképp lenullázza ezt a vezetői bagázst. ha nem nézem hogy ez a pali mit művel foci címén a pályán akkor is !! azért a néhány gól(különbség)ért még egy ácsorgó , sétáló hatalmas arcot idehozni??!! tudom, nem hibátlan a chílei szidtam is eleget, de ez ami itt készül euró milliókért??! döbbenet! a Liverpoolnál örülhetnek , soha még egy ilyen balek bandát nem találnak az biztos...
Eddig sikerült...
Egyébként, ha már a támadó szekcióba szeretnének valami "nagy nevet" igazolni, akkor már inkább igazolják le Cuadradot, aki a kp jobb és bal oldalán illetve elöl is bevethető. Arról nem is beszélve, hogy egyedül többet fut, mint a Messi-Suarez duó együttvéve. Ráadásul nagyon jó barátságban van a labdával és a passzainál sem kell Steve Wondert emlegetni.
Tudom, ő sem lenne olcsó, de 40M körül talán meg lehetne úszni. Azért az még se 80M, és még Alexis is maradna.
A büdzsé fennmaradó részét meg lehet két minőségi hátvédre költeni, oszt csókolom.
PSG centre back Marquinhos (20) told his club that he wants to join Barcelona this summer, but PSG want at least 40M for the player. [md]
Úgy néz ki, Marquinhos is aktivizálja magát a siker érdekében!