NAGYON kellene Kroos a realba az biztos. Az ő posztja a xabi illara poszt. Casemiro elmegy igy marad2 ebbol xabi hiaba kedveljük nem bírja a 3 naponta való jó játékot. Illara meg...hagyjuk en máig nem tudom hogy mit tud az a gyerek de ahányszor pályára lép idegbaj kapok..ráadásul 45millaert vettük. Kroos xabi posztjara jo lenne ea lassan atvenne a helyét ne feledjük kroos a barca stilust nem nagyon szereti a munchenben sem szóval nem tudom na...az biztoa hogy 25rol nagyon jol es batran lő nekunk kell egy ilyen játékos.ZBarca írta:Én úgy tudom, hogy Isco a szezon vége felé már legtöbbször padozott, Modric meg gondolom nem ugyanabban a szerepkörben játszik.visca el barca írta:amugy minek nekik kroos? hát nincs ott a csoda modric meg csoda isco?
Bovem megelegednek ha jonne es xabival jatszananak, Illara meg tanuljon van mit bőven.jah majd elfeledem van meg egy Khedirank is oh bar vinnék innen ingyen odaadnam. Igazi mou fele [auto_cenzúra] játékos...Bár ha ot is ugy eltudnank passzolni mint ozilt tavaly es buszke lennék. Ozil utan ment a vita hogy kar de rendesen beleszurkult az arsenalba a vegere. Az biztos DM sokkal jobban játszik helyette.
Amit latok en az szerintem nektek egy jo motiváló edzo kell mint pl ancelotti. Az hogy az öltözőben mit csinal nem tudom de a palya szélén uriember. Ha LE tud jop motiválni akkor nem lessz baj nálatok sem. Igaz kellene mar nektek is egy jo védő nem mintha nálunk is mind top lenne...