Emlékszem a Balanta-pletykákra, de úgy rémlik, hogy azért nem lett vétel, mert Martino Puyol-t megfelelőnek találta és nem a vezetőség nem akart igazolni. Persze a hátterét nem tudom a dolgoknak, ahogy a belsősökön kívül senki sem. Mascherano-val kapcsolatban ő mindig is egy kényszerhátvéd volt és az is marad. Az eredeti posztja védekező kp, ott tud igazán jól játszani. Nem véletlenül nem erőltetik az argentinok sem középhátvédként, nem véletlenül nem látsz egy normális csapatban sem 175 közeli/alatti középhátvédeket rohangálni. Egyébként a helyezkedésén is bőven meglátszik, hogy nem középhátvéd, nem egyszer kaptunk gólt emiatt. Azt szerintem senki sem vitatta, h Busquets jobb volt Song-nál. Amit én vitattam az már eleve az, hogy minek hoztuk ide Song-ot, amikor arra a szerepre ami neki jutott ott lett volna Mascherano és akkor vehettünk volna egy igazi középhátvédet már korábban. Ja, hogy Song akkor épp akciós volt és mivel magas így biztos jó kh lesz belőle...roby122 írta: Azt azért ne felejtsd el , igaz sokan nem is tudják , hogy Martino hozott volna védőt.
Dél-Amerikából , azt hiszem a River Plate ból és ingyen , a vezetőség nem engedte neki.
Martino is elég szépen meg volt fogva , sokat nem tehetett idecsöppent , kapott egy kész keretet és ebből gazdálkodj , nem is kell csodálkozni , hogy nem volt jó a szezon , na mind1 is nem akarok elkanyarodni a témától. MAscerano KH ként akkor már benne volt 2-3 éve úgyhogy Martino ezen miért változtatott volna ? Nem tudta kivel helyettesíteni. Busit meg nem tudta kirobbantani Song , tény , hogy B. játéka sem volt eget rengető , de még így is jobb volt Songnál. Ha meg Mathieu-t akarják idehozni akkor már inkább Musacchiot vagy Aggert.

Mathieu-vel kapcsolatban egyetértek, ha marad a 4 védős rendszer akkor hülyeséget csinálunk vele, mert még 4. számú kh-nek is gyenge. Egyedül az ára az, ami tetszhet a vezetőknek.
Érdekes, hogy a Juventus-ban és a válogatottban is már jó ideje alapembernek számító, jó adottságokkal rendelkező Cáceres-t meg kidobtuk 3 millióért - ugyanez a vezetés.