Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Újoncoknak, másodéveseknek nyári felkészülési torna. Illetve nagyon sok ember van, akinek nincs szerződése és itt megtudja magát mutatni.varnagykrisztian írta:
Sziasztok, mi ez a "Summer League"?Edzőtábor féleség?KÖSZI
Sziasztok, mi ez a "Summer League"?Edzőtábor féleség?KÖSZICumbee írta:Nem vagyok benne biztos, hogy túl sok embert érdekel, de miközben mindenki lesi a szabadügynök piacot, szép lassan elindult az orlandoi Summer League. Most épp Boston-Miami meccs van, egy Nets-Pacers meccs már le is ment.
Így hogy olyan hírek vannak, ő nem nagyon fog semmilyen pénzről lemondani (maxot akar), ráadásul ugye Bosh se nagyon tűnik "adakozónak", így nem sok perspektíva marad a Heatben. Nem nagyon fogják tudni megerősíteni a csapatot.PCsabi írta:LBJ csak szerintem nem fog Miami-ban maradni?
Bill Simmons @BillSimmonsMessiFan írta:Sokallja ezt az egész világ, de úgy gondolom még ennyit is meg fog érni.
1. Lowry?Cumbee írta:kb 13 millió tisztán lesz elkölteni.
Lowe:Heat telling free agents they'll have $12+ mil to spend, indicating Wade & Bosh ready to take huge pay cuts, sources say
Kidd szerződtetéséhez, gratulálni szeretnék. Nyilván nem ismerem személyesen, de az utóbbi napokban keringő infók alapján, ha nekem lenne egy csapatom, nem nagyon gondolkodnék abban, hogy rábízzam.I've heard flip-flopped #s for Bosh and Wade -- $12M for CB, $10M for DW -- but regardless, those are kind of #s MIA needs to get real space
Szegény bikák.Bathroom break as Thibs changes film projector. “@carmeloanthony: .@USSoccer good luck in today's match #Brasil2014”
LBJ 18, Bosh 15, Wade 12 millió.Cumbee írta:Számolgatok kicsit, ha van ötletem beírom majd, ha valakinek van még kedve GM-eset játszani, szívesen olvasnék mástól is elméleteket a Miami offseasonjével kapcsolatban.
PCsabi írta:Így elpazarolni egy Top5-ös PG-t...Cumbee írta:Rio így viszont megy, kicsit sajnálom, de neki egyébként is lejárt az ideje a csapatnál szerintem.
Grat neki, ügyes fiú.According to a league source, Kidd recently approached ownership with a series of demands, including the role of overseeing the Nets’ basketball operations department in addition to his head coaching responsibilities. The source said Kidd didn’t want general manager Billy King to be dismissed, but wanted to be given a title and placed above him in the organizational hierarchy. Ownership declined to grant Kidd that kind of power... The franchise then was approached by the Bucks for permission to speak with Kidd about the prospect of hiring him, and the Nets granted permission.
Így elpazarolni egy Top5-ös PG-t...Cumbee írta:Rio így viszont megy, kicsit sajnálom, de neki egyébként is lejárt az ideje a csapatnál szerintem.
Főleg, hogy Afflalot cserélték. Nelsonnal nem hinném, hogy számolnak. Vagy van egy irányító, aki tetszik nekik, és akit úgy éreznek, hogy még bent lesz a másik első körösüknél, vagy még azt tudom elképzelni, hogy beajánlanak egy maxot Bledsoe-nek, esetleg ha az nem jön össze, akkor egy nagyobb szerződést IT2-nek. Egyébként a PF is kicsit hiányposzt volt náluk, szóval van értelme. Csak annyi, hogy egyelőre kevés a jó shooterük a csapatban.Bob_Marley írta: Gordon azért meglepetés és sajnálom, mert ő is nagyon képben volt nálunk. Miért nem irányító?
Biztos All-Deffensive Teamet akarnak összehozni. Ja nem. Amúgy vicces, hogy tavaly a Kings volt az egyetlen csapat, ahol 3 játékos is 20 pont fölött átlagolt, erre hoznak még 1 pure shootert.Bob_Marley írta:Sacramento will take Michigan guard Nik Stauskas with the eighth pick overall, per league source.
McLemore mellé minek?![]()
Oszt innen ki tud dobni?:DPayton-Oladipo-Harris-Gordon-Vucevic azért az nem rossz gárda.
Én kinyomtam a Twittert, nem akarom, hogy Woj elrontsa a mókát, de ha ez az asztalon van és nem fogadják el... 1/3-ként jöhet Embiid és így még jobb embert is húzhatnak.Bob_Marley írta: Philly nem nyugszik.
League sources: Philly making a big push -- picks 3,10, 32 & NEXT yrs 1st & Thad Young for Cleveland for No. 1 and Wiggins.
Nálam ez azonnal deal.