Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha minden driver a helyén van, akkor a helyedben megejtenék egy újratelepítést. Az elmondásod alapján nem veszíthetsz vele és lehet, hogy a probléma szoftveres.zsulter írta:
MQuC írta:Srácok! Tud valaki segíteni?
Augusztus második hetében Németországba kocsikázunk a bratyómmal, ehhez kellene némi felvilágosítás. Milyen autópálya díjakkal kell számolnom az úton? Az itthonival tisztában vagyok, de a többivel nem nagyon(Közben én is keresgélek a neten)
Nem kell semmit csinálnod vele,minden adattároló kisebb a valóságban az 1024/1000 átváltás miatt (1TB pl kb 931GB),plusz minden gyártó lecsíp egy kicsi tárhelyet a rejtett fájloknak.18Barca99 írta:Sziasztok!
Tegnap vettem egy 16 gigabyte-os Sony pendrivot (márkából ítélve nem gondolom rossznak, bár nem tudom pendrive gyártásban melyik márka a "menő")
Bedugtam a gépbe és csak 14,4 GB-nyi szabad helyet mutat rajta mikor 16osként vettem. Ezzel lehet bármit is kezdeni, hogy a teljes területet kihasználjam (16GB) vagy ennyi eltérés "lehet"?
Tudtommal minden pendrivenal kevesebbet ismer fel, lehet az 8, 16 gbos.. Nekem is a 8 ason kb 6 ot ismer fel18Barca99 írta:Sziasztok!
Tegnap vettem egy 16 gigabyte-os Sony pendrivot (márkából ítélve nem gondolom rossznak, bár nem tudom pendrive gyártásban melyik márka a "menő")
Bedugtam a gépbe és csak 14,4 GB-nyi szabad helyet mutat rajta mikor 16osként vettem. Ezzel lehet bármit is kezdeni, hogy a teljes területet kihasználjam (16GB) vagy ennyi eltérés "lehet"?
szia,davi10 írta:Sziasztok!
Vettem interneten egy Galaxy s4-et 2 év samsung garanciával. Adódott egy kis szoftveres probléma, de amikor bevittem samsung szervízbe azt mondták hogy nem tudják garanciával megcsinálni, mert a telefon vonalkódja és IMEI száma nem egyezik (az egyik egy romániai, a másik egy magyar t-mobilos telefonhoz tartozik, de maga a telefon független.)
A srác akitől vettem azt mondta hogy Ő vállal rá garanciát.
A kérdésem az lenne, hogy lehet-e bármi problémám egy ilyen telefonnal? Lehetséges, hogy romániába le van/lesz tiltva?
Nei PoriBarcafanTomee írta:Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: Voltatok-e már Görögbe nyaralni? Esetleg valami jó tanács, hogy hova is kéne menni a sok lehetőség közül?
Köszi szépen előre is.
Krétán voltam Heraklion városában. NE oda menjBarcafanTomee írta:Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: Voltatok-e már Görögbe nyaralni? Esetleg valami jó tanács, hogy hova is kéne menni a sok lehetőség közül?
Köszi szépen előre is.
Ezt telitalálat, pont ezt néztem ki. Egy másik shopban is volt, csak felhívtam, és közölték, hogy nem érkezik több a döntőig.miihii írta:Ha pesti vagy, akkor a Sportdirect-ből tudnék ajánlani egy ilyet:hank1ee írta:Sziasztok! Óriási problémával fordulok felétek, kérlek, segítsetek!!![]()
Argentin szurkolói pólót keresek, ami ízlésesen néz ki. Szeretném egy ilyenben végignézni a döntőt. Tud valaki egy olyan helyet, ahol hozzájuthatok a keresett darabhoz akár vasárnap délelőttig? Nagyon szeretnék egyet... 6-7 ezerig tudok felmenni körülbelül.
Ha valaki tud ebben segíteni, hálám örökké üldözni fogja!
http://hu.sportsdirect.com/fifa-argenti ... e=38742519
(Igaz, ez junior, de felnőttben nincs most a webshop-ban és így legalább látszik miről beszélek)
Én még a VB előtt ilyet rendeltem és nagyon csípem. Szépek a színek, tök jó az anyaga, uh perfekt. Feltéve, h bejönnek az ilyen gallérosok, mint nekem és van méretben, plusz ilyesmire gondoltál
Ha pesti vagy, akkor a Sportdirect-ből tudnék ajánlani egy ilyet:hank1ee írta:Sziasztok! Óriási problémával fordulok felétek, kérlek, segítsetek!!![]()
Argentin szurkolói pólót keresek, ami ízlésesen néz ki. Szeretném egy ilyenben végignézni a döntőt. Tud valaki egy olyan helyet, ahol hozzájuthatok a keresett darabhoz akár vasárnap délelőttig? Nagyon szeretnék egyet... 6-7 ezerig tudok felmenni körülbelül.
Ha valaki tud ebben segíteni, hálám örökké üldözni fogja!
Köszi szépen használtTim írta:Akkor szokott ez előfordulni,ha a hangkimenet 5.1-re van állítva,és nem azon hallgatod.Alfa írta:sziasztok!
Akadt egy olyan problémám , hogy a letöltött filmeknél egyszerűen elmegy a beszédhang ( VLC-t használok ) de ami érdekes , hogy a háttérhangok simán mennek még ha beszéd akkor is és a sorozatok amik le vannak töltve ( kb 40 percesek ) azok mennek. Ha valaki tud erre egy megoldást azt megköszönném
A beszéd a két nem létező csatornán szól,viszont minden más tökéletesen hallható. Egyszerűen állítsd át sima sztereóra.
Akkor szokott ez előfordulni,ha a hangkimenet 5.1-re van állítva,és nem azon hallgatod.Alfa írta:sziasztok!
Akadt egy olyan problémám , hogy a letöltött filmeknél egyszerűen elmegy a beszédhang ( VLC-t használok ) de ami érdekes , hogy a háttérhangok simán mennek még ha beszéd akkor is és a sorozatok amik le vannak töltve ( kb 40 percesek ) azok mennek. Ha valaki tud erre egy megoldást azt megköszönném
Alfa írta:sziasztok!