Alves ......xXx.......Pique .....Alba
...................Busquets .............
Reus ... Kroos ... Iniesta...Neymar
.....................Messi....................
Természetesen akkor Zidane, Stoichkov és Maradona is nulla játékosok voltak, csak mert voltak megkérdőjelezhető megmozdulásaik, sőt Rijkaard is.lamademon írta: Tőlem aztán tapsolhatsz itt nagyszarkasztikusan, de pontosan azt vitatom...
Egy jó játékos (támadó), lehet ott kezdődik, de biztos nem ott fejeződik be, hogy gólokat szerez.
Vagy szerinted most ez hasznára volt a nemzeti válogatottjának? (most tapsolhatok én is?)
Eddig is kapott eltiltást ilyenekért, tényleg nagyon visszafogta.
Ott a pályán, amikor másodpercek alatt megjárják az érzelmi/indulati/ösztöni hullámvasutat, nem ülteti a kisördögöt/kisangyalt a vállára, hogy megéri-e vagy nem. Hanem gólörömében lekapja a mezt és sárgát kap, les után elrugja a labdát és sárgát kap, amikor fel akar állni felökleli a másikat és kiállítják, vagy odaharap és eltiltják.
Elhiszem, hogy ha leültetik egy szobába, hogy "kisfiam, gondold át" utána nem harapna. De ott abban a másodpercben harapni fog, mert ő így van drótozva. Ennyi. Szerintem!
Tőlem aztán tapsolhatsz itt nagyszarkasztikusan, de pontosan azt vitatom...crixus írta: Ha pedig azt vitatod, hogy jó játékos-e, vagy hasznára lehetne-e a csapatnak....
Amennyiben 60-ból indulsz ki, akkor a Pedro+Tello+50-55 millió pakk elég meredek.Leon írta:Remélem,hogy Suarez az árából is leharapott egy huszast!![]()
60at megérne még így is,hogy néha megéhezik a pályán. Egy klasszikuson mondjuk nem biztos,hogy Ramos vagy Pepe megúszná a kóstolót!(ami nem is olyan vicces ha emiatt emberhátrányba kerülünk
)
Le kell igazolni ha elengedik Alexist és/vagy Reus vagy más klasszis nem jön.
A Liverpool érdeklődött Pedro iránt is,ez így jó is lenne: Pedro+Tello+ 50-55 millió=Suarez.
Benne van a hülyeség a pakliban, de azért a Liverpool-ban sem minden második meccsen csinálta ezt. Ibra-ban is benne volt, hogy nem jön be a viselkedése miatt, de végül mégsem azért ment el, mert hülyeségeket csinált a pályán. Nem illett egyszerűen a szerkezetbe, illetve Pep-pel nem jöttek ki jól. Más csapatokban jól kijött az edzőkkel. Pont. Ez után a büntetés után pedig Suárez valószínűleg kétszer is meggondolja majd, hogy mikor harap újra. Egy VB azért csak VB.lamademon írta: És ha majd nálunk is előfordul és kap egy 9-18-36meccses eltiltást a friss 60+milliós igazolásunk, akkor csak nyelünk egyet?
Csak mert ez nem egyedi eset volt, hogy oké, egyszer előfordult...
Ez már széria, már a mesterhármast is behúzta ebből...
Én inkább arra fogalmaznám át a kérdést, hogy, AKI leigazolja, AZ nem normális.
Eddig is égett a pofám, hogy milyen színészekkel vagyunk tele, most kell az állatkertbe még egy ilyen vadbarom? Színesedjen a paletta, hogy milyen negatív dologgal legyen tele a sajtó rólunk?
Speciel az se érdekelne, ha 20gólt lőne egy el classico-n, ilyen embernek én nem szeretnék szurkolni...
De Sanchezt nem szabad belevonni az üzletbe.Leon írta:Remélem,hogy Suarez az árából is leharapott egy huszast!![]()
60at megérne még így is,hogy néha megéhezik a pályán. Egy klasszikuson mondjuk nem biztos,hogy Ramos vagy Pepe megúszná a kóstolót!(ami nem is olyan vicces ha emiatt emberhátrányba kerülünk
)
Le kell igazolni ha elengedik Alexist és/vagy Reus vagy más klasszis nem jön.
A Liverpool érdeklődött Pedro iránt is,ez így jó is lenne: Pedro+Tello+ 50-55 millió=Suarez.
Hát ha jön akkor ez is benne lesz a pakliban.lamademon írta:És ha majd nálunk is előfordul és kap egy 9-18-36meccses eltiltást a friss 60+milliós igazolásunk, akkor csak nyelünk egyet?crixus írta: Aki emiatt fordulna el Suárez leigazolásától az nem normális. Már bocsánat.
Csak mert ez nem egyedi eset volt, hogy oké, egyszer előfordult...
Ez már széria, már a mesterhármast is behúzta ebből...
Én inkább arra fogalmaznám át a kérdést, hogy, AKI leigazolja, AZ nem normális.
Eddig is égett a pofám, hogy milyen színészekkel vagyunk tele, most kell az állatkertbe még egy ilyen vadbarom? Színesedjen a paletta, hogy milyen negatív dologgal legyen tele a sajtó rólunk?
Speciel az se érdekelne, ha 20gólt lőne egy el classico-n, ilyen embernek én nem szeretnék szurkolni...
És ha majd nálunk is előfordul és kap egy 9-18-36meccses eltiltást a friss 60+milliós igazolásunk, akkor csak nyelünk egyet?crixus írta: Aki emiatt fordulna el Suárez leigazolásától az nem normális. Már bocsánat.
Azért a sérülés és az eltiltás között óriási különbség van. Legalább is szerintem.crixus írta:Nem igazán értem, hogy mi lett a baja mindenkinek Suárezzel. Nem játszhat október végéig, oké, de ettől edzésen részt vehet, ráadásul "pihenhet" mostmár, nem fog megsérülni sem a VB-n. Attól, mert 2 hónapig nem játszhat meccseken még nem menne tönkre a szezon. Ennyi erővel Neymar-t is felesleges volt idehozni, mert ő meg több, mint 2 hónapot nem játszott sérülés miatt.![]()
A harapás meg... sportszerűtlen, gyökér dolog, de se nem brutális, se nem gusztustalan (mintha mondjuk puszilgatta volna, vagy a nem szervét fogta volna meg, stb....). Pepe meg, aki földön fekvő játékosba rúgott bajnokin kapott 8 meccset..., De Jong meg egy nyújtott lábbal mellkasba rúgásért semmit és még sorolhatnám. Song sem kapott hónapos eltiltást egy "hátba verésért", ami bőven van olyan sportszerűtlen, mint ez a harapás.
Aki emiatt fordulna el Suárez leigazolásától az nem normális. Már bocsánat.
A pénzügyi vetülete a dolognak más tészta, egy klasszis védő tényleg égetőbb lenne. Én jelen pillanatban megtartanám Song-ot és senkit sem igazolnék a kp-ra. Középső védő kell, meg előre a Suárez, ha vissza akarunk állni a középcsatáros játékra - jelek szerint igen. Ennyi.
troll!!!! felismertem!!!!crixus írta:A harapás meg... sportszerűtlen, gyökér dolog, de se nem brutális, se nem gusztustalan
A csatárkérdésben nálam is Reus a No.1, sajnos 2015-ig az ő átigazolása sem lesz már napirenden.Rivaldo11 írta:Komoly fogás lenne Kroos, ha összejön, nagyot erősödne a kp. Sokkal nagyobb spíler mint Koke (komolyan nem értem mit látnak sokan benne, szerintem középkategóriánál jobb, de semmi extra).
A Suarez bizniszről már más a véleményem, nem értem minek ide egy ilyen figura. Reus 35-ért ajándék, még úgy is, ha egy évet dortmundban akarna maradni mondjuk kölcsönben...
Nekünk szuárez kell ki tudja mennyiért...?
Védő meg még mindig sehol.
én is remélem h elfelejtik és ha már középcsatár kell, akkor inkább hiugainért teszik le a 80 milliót... vagy llorentét cserélik el alexis+20-ért... oh wait...Rivaldo11 írta:Azért nem eszik ilyen forrón, remélhetőleg maradt valamennyi agya még zubiéknak, és nem erőltetik ezt a kretént.
Az alapozás, és a barátságos meccsek is football activitynek számítanak? Mert akkor tuti, hogy hagyjuk a francba a dolgot - bár szerintem így is..szarvasember írta:Off: Luis Suarez suspended for 9 matches & 4 months from ALL FOOTBALL ACTIVITY
Ezt nem értem én se. Tényleg nem volt szép dolog, de lényegesen durvább szerintem, ha valaki például eltöri a másik lábát.. Akkor az illetőt meg annyi időre kéne eltiltani, ameddig fel nem épül a másik. Meg a színészkedést is elkezdhetnék ennyire durván büntetni utólag akkor már, a visszaesők szintén kihagyhatnának hasonló mennyiségű időt - bár akkor Neymar a szezon felében nem játszana lehetvisca el barca írta:off. a világ legnagyobb vicce. bezzeg aki nyújtott talppal széttöri az ellenfele lábtt, azt általában elmeszelik két meccsre. megharapta. és? mókás, meg tényleg nem sportpályára való, de azért ne essünk már túlzásba.
LG írta: Lassan az összes gáz futballista nálunk fog játszani