Szerintem pedig pont hogy sokkal indokoltabb lenne, mintha Higuaín-t vagy Llorente-t hoznánk az általuk képviselt minőséghez képest horribilis összegért. Vagy szerintetek jobb lenne utóbbiakat nézni Sánchez helyett? Mert akármilyen szimpatikus is a chilei, nagy valószínűséggel távozik, én pedig nem szeretnék középcsatárként olyan középszerű játékosokat nézni, mint ők. A csapat sem járna jobban, sőt.LG írta: Én is azok közé tartozok, akik nem értik, miért botránkoztok meg azon, hogy mi nem szeretnénk a kedvenc csapatukban látni a világ egyik legantipatikusabb játékosát, aki mellesleg szakmailag sem tűnik indokoltnak.
Busquets színészkedései ugyanilyen unszimpatikusak voltak, de túléltük. Alves is elég nagy tapló volt mielőtt hozzánk jött. Hányan szidták régebben... utána pedig Isten lett ameddig jól játszott.
De emlékszem én, hogy hányan favágózták Mascherano-t vagy hányan ekézték Neymar-t mielőtt ide jöttek. Meg érdekes módon Song-ról fele ennyi írás nem születik, holott ő is nálunk van már egy ideje és az ő megmozdulása is pont ugyanolyan tapló volt.