Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
blaugrana99
Jugador del Barça

2014.06.26. 20:13:44

A FIFA eltiltotta Suárezt a Liverpoolban való barátságos meccsektől,viszont átigazolás esetén barátságos meccset más csapattal játszhat.Hivatalos meccsen október 26.ig nem léphet pályára.Valamint ez által csökken majd az ára.
lamademon
Barça B

2014.06.26. 20:11:43

crixus írta: Ha pedig azt vitatod, hogy jó játékos-e, vagy hasznára lehetne-e a csapatnak.... =D>
Tőlem aztán tapsolhatsz itt nagyszarkasztikusan, de pontosan azt vitatom...
Egy jó játékos (támadó), lehet ott kezdődik, de biztos nem ott fejeződik be, hogy gólokat szerez.
Vagy szerinted most ez hasznára volt a nemzeti válogatottjának? (most tapsolhatok én is?)
Eddig is kapott eltiltást ilyenekért, tényleg nagyon visszafogta.
Ott a pályán, amikor másodpercek alatt megjárják az érzelmi/indulati/ösztöni hullámvasutat, nem ülteti a kisördögöt/kisangyalt a vállára, hogy megéri-e vagy nem. Hanem gólörömében lekapja a mezt és sárgát kap, les után elrugja a labdát és sárgát kap, amikor fel akar állni felökleli a másikat és kiállítják, vagy odaharap és eltiltják.
Elhiszem, hogy ha leültetik egy szobába, hogy "kisfiam, gondold át" utána nem harapna. De ott abban a másodpercben harapni fog, mert ő így van drótozva. Ennyi. Szerintem!
Hunter91
Capitá del Barça

2014.06.26. 19:28:50

Komolyan mondom, azért szorítok, hogy tiltsák el jó sokáig, hogy ne tudjon számolni vele a vezetőség. Ez a harapás mizéria talán jókor jött.
Gazsy79
Barça C

2014.06.26. 19:20:50

Nem értem miért akarunk csatárt igazolni?
Véleményem szerint amikor a a védelmet meg a középpályát kéne meg erősíteni akkor minek akarunk venni csatárt aki ráadásul még nagyon drága is. Most komolyan elköltünk 60- 70 isten tudja mennyi millió eurót Suarezre vagy bárki másra, amikor van elég ember a csatár sorba.
Fabregas már elment Xavi valószínűleg megy jött Rakitic eddig. Kapusokat már vettünk.
De ha nem veszünk védőket akkor a következő szezont is ki lehet dobni a kukába.
Ráadásul a pénzből lehetne venni nyugodtan 2 normális védőt. Neveket nem írok mert úgy se én döntök. :)
Gali
Capitá del Barça

2014.06.26. 19:17:56

Leon írta:Remélem,hogy Suarez az árából is leharapott egy huszast! :twisted:
60at megérne még így is,hogy néha megéhezik a pályán. Egy klasszikuson mondjuk nem biztos,hogy Ramos vagy Pepe megúszná a kóstolót! :mrgreen: (ami nem is olyan vicces ha emiatt emberhátrányba kerülünk :? )
Le kell igazolni ha elengedik Alexist és/vagy Reus vagy más klasszis nem jön.
A Liverpool érdeklődött Pedro iránt is,ez így jó is lenne: Pedro+Tello+ 50-55 millió=Suarez.
Amennyiben 60-ból indulsz ki, akkor a Pedro+Tello+50-55 millió pakk elég meredek.
A két villámléptű együtt csak ér vagy 25-30 millát.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.06.26. 19:06:31

Hát, basszus!
Úgy tűnik, hogy Suareznél vannak nagyobb őrültek, a Barca vezetésében.
Igazolja le őt hálivúd, a legújabb vámpíros filmjükhöz, de ne a Barca!
crixus
Entrenador del Barça

2014.06.26. 18:57:04

lamademon írta: És ha majd nálunk is előfordul és kap egy 9-18-36meccses eltiltást a friss 60+milliós igazolásunk, akkor csak nyelünk egyet?
Csak mert ez nem egyedi eset volt, hogy oké, egyszer előfordult...
Ez már széria, már a mesterhármast is behúzta ebből...

Én inkább arra fogalmaznám át a kérdést, hogy, AKI leigazolja, AZ nem normális.
Eddig is égett a pofám, hogy milyen színészekkel vagyunk tele, most kell az állatkertbe még egy ilyen vadbarom? Színesedjen a paletta, hogy milyen negatív dologgal legyen tele a sajtó rólunk?
Speciel az se érdekelne, ha 20gólt lőne egy el classico-n, ilyen embernek én nem szeretnék szurkolni...
Benne van a hülyeség a pakliban, de azért a Liverpool-ban sem minden második meccsen csinálta ezt. Ibra-ban is benne volt, hogy nem jön be a viselkedése miatt, de végül mégsem azért ment el, mert hülyeségeket csinált a pályán. Nem illett egyszerűen a szerkezetbe, illetve Pep-pel nem jöttek ki jól. Más csapatokban jól kijött az edzőkkel. Pont. Ez után a büntetés után pedig Suárez valószínűleg kétszer is meggondolja majd, hogy mikor harap újra. Egy VB azért csak VB.
Az, hogy kinek szimpatikus meg kinek nem, az szubjektív dolog. Nekem pl. az idei Messi sem szimpatikus. Korábban nagyon az volt, amit most csinált (nem csinált) az visszataszító. Ha pedig azt vitatod, hogy jó játékos-e, vagy hasznára lehetne-e a csapatnak.... =D>
blaugrana99
Jugador del Barça

2014.06.26. 18:51:02

Leon írta:Remélem,hogy Suarez az árából is leharapott egy huszast! :twisted:
60at megérne még így is,hogy néha megéhezik a pályán. Egy klasszikuson mondjuk nem biztos,hogy Ramos vagy Pepe megúszná a kóstolót! :mrgreen: (ami nem is olyan vicces ha emiatt emberhátrányba kerülünk :? )
A Liverpool érdeklődött Pedro iránt is,ez így jó is lenne: Pedro+Tello+ 50-55 millió=Suarez.
De Sanchezt nem szabad belevonni az üzletbe.
Leon
Director del Fútbol

2014.06.26. 18:07:03

Remélem,hogy Suarez az árából is leharapott egy huszast! :twisted:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
barca0000
Jugador del Barça

2014.06.26. 18:06:02

Nem kell ide Suarez kb ugyan az lesz mint Ibra vagy Villa vagy valaki tényleg azt hiszi hogy Messi ki fog menni szélre jó helyen van középen csak rossz a szerepkör mert vagy neki kéne elvinni a védőket és ezzel levegőt adni a másik két csatárnak vagy a másik két csatárnak kell teret csinálnia Messinek . Sanchez meg lehet hogy nem 1 gólgyáros de hajt küzd minden meccsen és ha az ö helyén lenne Suarez csak nevekbe lenne erősebb a támadósor semmi többe
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.26. 17:59:29

olyan szerződést kell elé tenni, hogyha ilyen hülyeséget csinál akko kőkemény pénzbüntetés. a játékosok 99%-a pénzéhes, kétszer is meg fogja gondolni h bohóckodjon e tovább.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
blaugrana99
Jugador del Barça

2014.06.26. 17:48:48

lamademon írta:
crixus írta: Aki emiatt fordulna el Suárez leigazolásától az nem normális. Már bocsánat.
És ha majd nálunk is előfordul és kap egy 9-18-36meccses eltiltást a friss 60+milliós igazolásunk, akkor csak nyelünk egyet?

Eddig is égett a pofám, hogy milyen színészekkel vagyunk tele, most kell az állatkertbe még egy ilyen vadbarom? Színesedjen a paletta, hogy milyen negatív dologgal legyen tele a sajtó rólunk?
Speciel az se érdekelne, ha 20gólt lőne egy el classico-n, ilyen embernek én nem szeretnék szurkolni...
Hát ha jön akkor ez is benne lesz a pakliban.
lamademon
Barça B

2014.06.26. 17:47:33

crixus írta: Aki emiatt fordulna el Suárez leigazolásától az nem normális. Már bocsánat.
És ha majd nálunk is előfordul és kap egy 9-18-36meccses eltiltást a friss 60+milliós igazolásunk, akkor csak nyelünk egyet?

blaugrana99
Jugador del Barça

2014.06.26. 17:44:58

crixus írta:Nem igazán értem, hogy mi lett a baja mindenkinek Suárezzel. Nem játszhat október végéig, oké, de ettől edzésen részt vehet, ráadásul "pihenhet" mostmár, nem fog megsérülni sem a VB-n. Attól, mert 2 hónapig nem játszhat meccseken még nem menne tönkre a szezon. Ennyi erővel Neymar-t is felesleges volt idehozni, mert ő meg több, mint 2 hónapot nem játszott sérülés miatt. :roll:

A harapás meg... sportszerűtlen, gyökér dolog, de se nem brutális, se nem gusztustalan (mintha mondjuk puszilgatta volna, vagy a nem szervét fogta volna meg, stb.... :-& ). Pepe meg, aki földön fekvő játékosba rúgott bajnokin kapott 8 meccset..., De Jong meg egy nyújtott lábbal mellkasba rúgásért semmit és még sorolhatnám. Song sem kapott hónapos eltiltást egy "hátba verésért", ami bőven van olyan sportszerűtlen, mint ez a harapás. :roll: Aki emiatt fordulna el Suárez leigazolásától az nem normális. Már bocsánat. :roll: A pénzügyi vetülete a dolognak más tészta, egy klasszis védő tényleg égetőbb lenne. Én jelen pillanatban megtartanám Song-ot és senkit sem igazolnék a kp-ra. Középső védő kell, meg előre a Suárez, ha vissza akarunk állni a középcsatáros játékra - jelek szerint igen. Ennyi.
Azért a sérülés és az eltiltás között óriási különbség van. Legalább is szerintem.
vadaszita10
Barça B

2014.06.26. 17:44:26

Egy csatárt mindenképpen kell igazolnunk, ezt szerintem mindenki belátja. Muszáj növelni a variációs lehetőségeinket elől. Suarez ügye szerintem abból a szempontból jól jöhet nekünk, hogy így csökkent az értéke valamelyest, így lehet, hogy nem kell odaadni Sanchezt Suarezért. (Aminek sokan nem örülnénk) Bár mondjuk lehet hülyeség az egész, hiszen a Poolnak lehet még így is megéri megtartani.
lamademon
Barça B

2014.06.26. 17:40:44

crixus írta:A harapás meg... sportszerűtlen, gyökér dolog, de se nem brutális, se nem gusztustalan
troll!!!! felismertem!!!!
crixus
Entrenador del Barça

2014.06.26. 17:26:10

Nem igazán értem, hogy mi lett a baja mindenkinek Suárezzel. Nem játszhat október végéig, oké, de ettől edzésen részt vehet, ráadásul "pihenhet" mostmár, nem fog megsérülni sem a VB-n. Attól, mert 2 hónapig nem játszhat meccseken még nem menne tönkre a szezon. Ennyi erővel Neymar-t is felesleges volt idehozni, mert ő meg több, mint 2 hónapot nem játszott sérülés miatt. :roll:

A harapás meg... sportszerűtlen, gyökér dolog, de se nem brutális, se nem gusztustalan (mintha mondjuk puszilgatta volna, vagy a nem szervét fogta volna meg, stb.... :-& ). Pepe meg, aki földön fekvő játékosba rúgott bajnokin kapott 8 meccset..., De Jong meg egy nyújtott lábbal mellkasba rúgásért semmit és még sorolhatnám. Song sem kapott hónapos eltiltást egy "hátba verésért", ami bőven van olyan sportszerűtlen, mint ez a harapás. :roll: Aki emiatt fordulna el Suárez leigazolásától az nem normális. Már bocsánat. :roll: A pénzügyi vetülete a dolognak más tészta, egy klasszis védő tényleg égetőbb lenne. Én jelen pillanatban megtartanám Song-ot és senkit sem igazolnék a kp-ra. Középső védő kell, meg előre a Suárez, ha vissza akarunk állni a középcsatáros játékra - jelek szerint igen. Ennyi.
blaugrana99
Jugador del Barça

2014.06.26. 17:14:14

Ha ezek után is leigazoljuk és főleg Sanchezt adjuk érte akkor mi leszünk a világ legnagyobb barmai. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Gali
Capitá del Barça

2014.06.26. 17:02:53

Rivaldo11 írta:Komoly fogás lenne Kroos, ha összejön, nagyot erősödne a kp. Sokkal nagyobb spíler mint Koke (komolyan nem értem mit látnak sokan benne, szerintem középkategóriánál jobb, de semmi extra).
A Suarez bizniszről már más a véleményem, nem értem minek ide egy ilyen figura. Reus 35-ért ajándék, még úgy is, ha egy évet dortmundban akarna maradni mondjuk kölcsönben...
Nekünk szuárez kell ki tudja mennyiért...?
Védő meg még mindig sehol.
A csatárkérdésben nálam is Reus a No.1, sajnos 2015-ig az ő átigazolása sem lesz már napirenden.
Én ugyan nem dőltem volna a kardomba, ha jön Suarez, sőt..., de így hogy eltiltották, semmi értelmét nem látom a leigazolásának. Remélem hasonlóan döntenek Zubiék is.
Akkor most már ezt a felszabaduló 50 + millió eurót nyugodtan el lehet költeni 2 komoly khv-ra!
Középpályára jöhetne Kroos, akinek jövőre lejár a szerződése. Szerintem 20-30 millió között hozható. A kérdés az, Toni kit fog választani, a Barcát vagy a Realt. Nehéz meccs lesz.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.26. 16:42:27

Rivaldo11 írta:Azért nem eszik ilyen forrón, remélhetőleg maradt valamennyi agya még zubiéknak, és nem erőltetik ezt a kretént.
én is remélem h elfelejtik és ha már középcsatár kell, akkor inkább hiugainért teszik le a 80 milliót... vagy llorentét cserélik el alexis+20-ért... oh wait... :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.06.26. 16:34:04

szarvasember írta:Off: Luis Suarez suspended for 9 matches & 4 months from ALL FOOTBALL ACTIVITY
Az alapozás, és a barátságos meccsek is football activitynek számítanak? Mert akkor tuti, hogy hagyjuk a francba a dolgot - bár szerintem így is..
visca el barca írta:off. a világ legnagyobb vicce. bezzeg aki nyújtott talppal széttöri az ellenfele lábtt, azt általában elmeszelik két meccsre. megharapta. és? mókás, meg tényleg nem sportpályára való, de azért ne essünk már túlzásba.
Ezt nem értem én se. Tényleg nem volt szép dolog, de lényegesen durvább szerintem, ha valaki például eltöri a másik lábát.. Akkor az illetőt meg annyi időre kéne eltiltani, ameddig fel nem épül a másik. Meg a színészkedést is elkezdhetnék ennyire durván büntetni utólag akkor már, a visszaesők szintén kihagyhatnának hasonló mennyiségű időt - bár akkor Neymar a szezon felében nem játszana lehet :lol: -, plusz a nagy hentelők is. Értem én, hogy ez csúnya volt, és eltiltást érdemelt, viszont számos sokkal égetőbb dolog van a mai fociban, amit orvosolni kéne, de azok ellen nem tesznek semmit.. Úgyhogy ez egy röhejes döntés szerintem.
kristop
Entrenador del Barça

2014.06.26. 16:29:31

örülök az eltiltásnak, mert így valószínűleg nem próbálkozunk vele
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.06.26. 16:27:08

LG írta: Lassan az összes gáz futballista nálunk fog játszani
:lol:
Azért nem eszik ilyen forrón, remélhetőleg maradt valamennyi agya még zubiéknak, és nem erőltetik ezt a kretént.
A döntés abszolút jogos, egyébként kész csoda, hogy nem verték még ki a fogait egyik harapása után sem.
Boateng, Muntari, meg Pepe mellett a vébé balekja címért való versengésben immáron rá is lehet szavazni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Subinho
Director del Fútbol

2014.06.26. 16:26:21

Nos, hogy is szól a régi mondás? Végy egy jó kapust... Ezzel kezdődik a csapatépítés. Ez nálunk úgy néz ki megvan. 2 is. Ezt követően építsük fel a védelmet. Ez nincs meg. Nagyon nem. Ezt követően kell egy jó irányító. Ez lehet Iniesta, de akár Messi is ha visszább lép. Utána jöhet a csatár... DE előbb a védelem könyörgöm!!!
1., Kapus: OK!
2., Védelem: Alves, Puyol és/vagy Mascherano helyére kell ember! Ezek Danilo, Mangala és/vagy Benatia
3., Középpálya: Xavi, Cesc és Song helyett kellenek emberek. Elvileg itt csak 1 érkező kéne, mert Masch feljebb megy és jött Rakitic. Rafinha akár elég is lenne... de jobban örültem volna egy kicsit rutinosabb játékosnak
4., Csatár: No ez a jelenleg legkevésbé égető, mert ez rengeteg dolog függvénye, ami csak a VB után derül ki! pl. Messi szerepe, Pedro, ill. Alexis helyzete. Ezeket nem ismerjük, mégis loholunk egy újabb Ibrahimovics után... Egyszer már megszívtuk... Megint meg fogjuk. Főleg ha majd Suarez is kap a Barcában egy 2-3 hónapos eltiltást...
Ezeket egyszerűen nem értem...
Alfa
Entrenador del Barça

2014.06.26. 16:25:29

Én annyira nem támogatom Suárez leigazolását de ha mégis leakarjuk akkor ezt a 4hónapos eltiltást kihasználhatnánk, hogy az árát lejjebb vigyük

Ui: Ha leigazolnánk akkor én egy pepe Suárez meccset szívesen megnéznék :lol:
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Válasz küldése