Ui: Ha leigazolnánk akkor én egy pepe Suárez meccset szívesen megnéznék

Sokszoros visszaeső, gondolom ezért ennyi. Szerintem jogos a döntés.visca el barca írta:szarvasember írta:Off: Luis Suarez suspended for 9 matches & 4 months from ALL FOOTBALL ACTIVITY
off. a világ legnagyobb vicce. bezzeg aki nyújtott talppal széttöri az ellenfele lábtt, azt általában elmeszelik két meccsre. megharapta. és? mókás, meg tényleg nem sportpályára való, de azért ne essünk már túlzásba.
szarvasember írta:Off: Luis Suarez suspended for 9 matches & 4 months from ALL FOOTBALL ACTIVITY
Ugyanezt gondolom. Ez mohóság, megalománia, ami el fogja nyerni a büntetését. Plusz, ha megint megharap vkit, kitudja mennyi időre meszelik el sokszoros visszaesőként.Tobias88 írta:Tavaly Neymar! idén Suarez? Ez a Madridi út, a régi Madridi ami kifejezetten nem válik be. Hátvédünk még mindig nincs...
hát ha 20ért akarnánk, akkor már rég bemutatkozott volna. pont ez a lényeg, hogy a feléért akarjuk, ezért húzódikvisca el barca írta:a zenit 15 millióért vette meg garayt. 27 éves és bár nem világklassz, de nagyon jó védő. mi 20-ért akarjuk a 31 éves matyiőt.
feel the difference.
Szerintem nem érdemes Kokét összehasonlítani Kroosal, mert más stílusú kp. Én imádom Kokét, nagyon benne van a lábába a spanyol foci. Zseniálisan passzol, de az egy az egyeket is nagyon jól meg tudja csinálni, nem elhanyagolható hogy a széleken is rendkívül magas szinten tud játszani. Egyszóval egy nagyon fiatal, Kroosnál jóval univerzálisabb játékos. (Semmiképp sem középszerű.Rivaldo11 írta:Komoly fogás lenne Kroos, ha összejön, nagyot erősödne a kp. Sokkal nagyobb spíler mint Koke (komolyan nem értem mit látnak sokan benne, szerintem középkategóriánál jobb, de semmi extra).
visca el barca írta:a zenit 15 millióért vette meg garayt. 27 éves és bár nem világklassz, de nagyon jó védő. mi 20-ért akarjuk a 31 éves matyiőt.
feel the difference.
Én folyamatosan néztem a Bayern meccseit, főleg a Pep-féle mentalitás miatt, pár meccset élőben is. Kroos kiváló játékos, van olyan jó, mint Fabregás. Cesc talán egy hajszállal jobban cselez, Kroos viszont jobban lő. Fizikálisan és mentálist illetően is a német a jobb jelen pillanatban.MQuC írta: Viccet félretéve, nem láttam sajnos a német bajnokságból egy meccset sem, így Kroost nem tudom milyen játékos. Azt tudom, hogy volt pár nagy bombája. Ha elhozzuk, az akkor lenne jó, ha már van legalább egy védő igazolásunk. Én azt már nagyon várom.
Áááh, értelek. Hát az biztos, hogy nincsenek könnyű helyzetben, bár a hülye átigazolási politikával a saját dolgukat nehezítik meg Zubiék..vadaszita10 írta: De mindenképpen hoznék, csak azt mondtam, hogy nincs könnyű helyzetben a vezetőség. Ha meg már annyi pénzt kiadunk, akkor vegyünk normálisat szerintem úgy vannak vele. Vagy vegyék meg Besicet 3millióért és kész :DDD
Egyébként Godinnak örülnék a legjobban csak tudom, hogy lehetetlen.
Én azt, hogy Godin jött hozzánk..Alfa írta:Azt álmodtam , hogy leigazoljuk Valbuenat![]()
Pffff! No comment...Kash írta: örülök hogy Xavi elment
Most akkor nem hoznál védőt? Vagy Benatiat hoznád? Mert neki a Roma 60 milliós árat szabott ki..[/quote]vadaszita10 írta:...
Hát ha Montoya meg Dani is röpülne, akkor kéne 3 védő is, mert jobbhátvéd nélkül maradnánk..Léfe írta:Nekem 2 védő kellene, mert Pique nálam nulla, de Montoya és Sergio R. és Pedró is mehet, ja és Alves is aki a Brazil válogatott réme.
Nem az erejével meg a gyorsaságával van gond, fejben kevés a srác. A Poolban rendre hibázik, ha kicsit is letámadják.. Őnála tényleg nem túlzás azt mondani, hogy nem passzol ide - legalábbis szerintem. Pedig a fizikális adottságai nagyon rendben lennének tényleg.MQuC írta:LG, Piqué úgyis marad elsőszámú védő, ő elég tecnikás szerintem, akkor nem érdemes egy őt kiegészítő, erősebb védőt hozni? Szerintem Sakho gyorsaságával sincs kifejezett probléma.
Most akkor nem hoznál védőt? Vagy Benatiat hoznád? Mert neki a Roma 60 milliós árat szabott ki..vadaszita10 írta:...