Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hank1ee írta:VAN SZÁLLÁSOM / HAZA TUDOK JUTNI HAJNALBAN:
(kérem, hogy aki tud szállást biztosítani, jelezze a neve mellé, és azt is, hogy hány fő számára!)
1. szajko
2. shutter
3. soadroli
4. Matyi
5. Leti(1 helyet tud)
6. MQuC (tud szállást biztosítani több embernek is)
7. hank1ee
8. Alcantara ( MQuC egyik ágyasa)
NINCSEN SZÁLLÁSOM:
Petr
MQuC-nél sok hely van a földön, ha jól tudom.Petr írta:Véletlenül csináltam egy duplát ezért ideírom, hogy akár földön is alszom, emlékeim szerint volt ilyen ajánlat. Hálózsákot tudok vinni.
shutterisland írta:VAN SZÁLLÁSOM / HAZA TUDOK JUTNI HAJNALBAN:
(kérem, hogy aki tud szállást biztosítani, jelezze a neve mellé, és azt is, hogy hány fő számára!)
1. szajko
2. shutter
3. soadroli
4. Matyi
NINCSEN SZÁLLÁSOM:
Petr
[/color][/quote]MEGERŐSÍTÉS : TUDOK MENNI A TALIRA JÚLIUS 12-ÉN!
1. shutter
2. Forcabarca8
3. Matyi
4. szajko
5. Boixos1981
6. Alcantara
7. GT
8. Barca_10
9. MQuC
10. Mezner2
11. soadroli
12. Leti
13. miihii (megerősítem, h tervezek menni, de egyelőre nem sikerült kerítenem vmi chillezőhelyet a reggeli járatig, uh ennek a függyvénye
14. Petr (ha tud valaki nekem is szállást biztosítani)
15. hank1ee
16. Aaron3991(mindenben reszt veszek)
helyes.Aaron3991 írta:Na bocsanat kicsit el vagyok tunve mert nagy a kaosz most nalam de akk velem is lehet szamolni Juli 12-en. Es a csoportnak meg nem vagyok tagja ha megmondjatok mi a neve rakeresek v valami.
MEGERŐSÍTÉS : TUDOK MENNI A TALIRA JÚLIUS 12-ÉN!
1. shutter
2. Forcabarca8
3. Matyi
4. szajko
5. Boixos1981
6. Alcantara
7. GT
8. Barca_10
9. MQuC
10. Mezner2
11. soadroli
12. Leti
13. miihii (megerősítem, h tervezek menni, de egyelőre nem sikerült kerítenem vmi chillezőhelyet a reggeli járatig, uh ennek a függyvénye
14. Petr (ha tud valaki nekem is szállást biztosítani)
15. hank1ee
16. aaron3991
Ez nagyon racionális és jól kivitelezhető ötlet. Nem is értem miért nem gondoltam rá!shutterisland írta:majd gólonként váltogatjuk a kapust, és a kapufánál lesz a lőre.[/color]
majd gólonként váltogatjuk a kapust, és a kapufánál lesz a lőre.Alcantara írta:Akkor én hogy fogok menet közben inni?S.Agüero írta:Ja, amúgy eddig 12 ember focizik a társaságból, az pont két csapat.
Akkor én hogy fogok menet közben inni?S.Agüero írta:Ja, amúgy eddig 12 ember focizik a társaságból, az pont két csapat.