S.Agüero írta:dévid villa írta:Na akkor fifa on, egy ilyen kezdőt szívesen néznék jövőre:
4-4-2-es felállással:
Ter Stegen - Piszczek, Vertonghen, Piqué, Alba - Alexis, Busquets, Vidal, Reus - Messi, Neymar
4-4-2 már lejárt felállás. Vertonghen nem fog jönni. KI fog irányítani? Iniesta?

Vertonghen? ez most komoly:D és a Totthenham-ot sajnálom hogy ott van,barta tavaly jobb volt mint most ő,Alexis nem hülyeség jobb középpályán, ne de 4-4-2 be?:D
már a magyarok se játszanak 4-4-2be

ezzel az a baj hogy szerkezetileg nem tudod levédkezni mondjuk a 4-5-1 et... vagy legjobb esetben csinálhatunk ezzel egy olyan játékot mint a görögök,szóval felejtős, én nem vagyok híve a 3 védős rendszernek de sztm jó esély van rá hogy az( az is) lesz,
és ha bele gondolunk, egy jól megszervezet taktika mellett bőven elég a 3védő,mikor van szélen egy Jordi alba,meg ahogy ismerjük Alexis-t ha nem mondják neki is vissza megy védekezni...(zavarni,ha más nem is)persze Cuadrado is valószínű ezért merült fel, de az bizos 1 védő minimum kell és xavi helyett is..
ez a Reus,Vidal,meg ilyenek ezeket felejtsük már el...egy csöves játékos kell aki ugyan ugy mint rakitic tudnia kell hogy Iniesta a tanár,de egy Mangalat nem tudunk megszerezi,gondolom azért menne a PL-be mert ott már mindenki francia

azt a hülye dumát nem veszem be hogy nincs pénz rá,mert 2 kapusért kidobtuk a 20milliót,fabregast meg csak ugy elengetük,és nem érdekel hogy elakart menni meg ilyenek,kamu duma az egész,ha alexis-t elengednénk 25millióért akkor nagyon is azt látom hogy van pénz, Alexis-t akármilyen csapatban játszana még pletyka szinten is 40mila, már csak ha viszonyítás képpen nézem Marqunhos,Banaita,kroos,is Hasonló minőséget képviselnek,ráadásul a támadók mindig többet érnek,

egy Mangala 45 milla ami tükrözi azt hogy egy Sakho-t sem vagy egy Koscienly-t nem tudott kiszorítani egy tét nélküli meccsen a válogatottban!! mind e mellett nem sokkalom az árát,tudván hogy Mangala/Marquinhos ból kell választanunk a piacon,és és a Benaita,stb hasonló ár,és nem fital már, ha már ugye maradunk a realitásoknál és valóban nincs pénz már fazio-is itt lehetne,meg Ingo martinez,és akkor most senki nem szólna szerintem egy szót sem...és a 2játékos mondjuk nem tudom milyen árba mozog,mot nem fogok utánna nézni de 45millából biztos kijön,és van még egy féltucat játékosunk akiket bevihetünk az üzletbe.
hát töketlenkedés megy,ennyi....
egyébként csak egy kérdés,ha nem pletyka,hogy Mangala-t kinézték maguknak akkor van ember a földön aki nem tudja hogy a porto horribilis áron ad el játékost??ők a Ghilast is eltudnák adni 20milláért biztos vagyok...meg a Helton-t 8ért szóval nem tudom elkézelni hogy oda mentek Zubiék Mangalért és 20milla volt náluk,ennyire csak nincsenek eltévedve...
Kroos még talán eltudom képzelni itt de Reus,Suarez,Agüeró,meg Higuain lassan vicc kategória,nem kell csatár,még sok is van belőlük,nincs értelme ennek a rotációnak mert nem képesek a mostani játékosok játékpercek nélkül teljesítményt hozni,régen jó volt mert le jött Henry jött egy lelkes Pedro,vagy csereként állt be egy lelkes Messi,vagy egy megalkuvást nem tűrő Busi,ott mehetett a rotálás, de most ha megveszünk egy Higuain-t 70millóért...azzal sokra megyünk... minden meccsen játszott a válogatottban de szerintem ő az egyedüli játékos a Vb-n aki csak akkor ért labdába mikor elpattant tőle..
ha már mindenképp kell egy csatár,talán Forlan-t venném,1-2évet elbohóckodna,és pár milláért el is miénk lehet,de ha tudásba nem is jobb árban bőven megéri az árát szerintem, de tartom hogy nem szükséges a csatár,van Tello,Pedró,Bojan,Deloufelu stb,3 kell cserébe és kész,ha ég a ház láttam már Iniestát a szélen játszani,Rafinha is eljátsza a messi posztot,meg Bojan is,persze ez gyenge alternatíva egy hosszab estlegesen egy többszörös sérüléseknél,de azt azért lássuk be hogy mi most ilyen játékost keresünk: Minimum,Alexis szintű,csere szerepkört elfogadó,a taktikába beleillő,gyors labda ügyes játékos akit elenged a klubja max 20milláért, na
ha eladjuk Alexis-t és megvesszünk valaki mást kezdőbe akkor is ugyan ez a probléma,szóval, Llorente,forma játékosokban kell gondolkodni,
hozzáteszem anno ugyan ezt mondtam, Villát hogy eladtuk a fizetése miatt sporultuk pár milliót,most meg annyi 5x annyit ölünk bele másba,értelmetlen,inkább várjuk ki mi lesz,bár én már nem reménykedek...