Ezt már többen megírtuk, szerintem senki sem érti. Tény, hogy soknak tűnik a 45 millió euró, de meg kell nézni, hogy milyen összegekért cserélnek klubot a játékosok. Ez van, ezt kell szeretni. Ráadásul ez egy hosszú távú befektetés, a francia több évre megoldaná a hátvédgondokat.Chino írta: A szomorú viszont, hogy a védelem nem akar alakulni. Vagyis elég negatív irányban. Úgy néz ki össz-vissz egy Matyival akarunk erősíteni, aki ráadásul nem is igazi kh.
Az nem fér a fejembe, hogy Marquinhos-ért nem sajnálunk 35+Alvest Mangalaért pedig nem is tárgyalunk mert 45 millió.
Ami számomra rejtély, ők is tudják, jövőre lehet, hogy már nem lesz lehetőség igazolni az eltiltás miatt és mégsem akarnak a pénztárcába nyúlni, hogy egy valóban minőségi középhátvéd érkezzen.
.mvik írta:üdv. igazság szerint én nem értem azt h miért bántja itt mindenki Sergit, első éve a nagyoknál és alig kapott lehetőséget a bizonyításra (és amikor kapott akkor nem játszott rosszul), jó ha szezon közben kapott 5-6 meccsenként kb. 10-15 percet, ezek után mit vártok h egyből világklasszis teljesítményt fog nyújtani, elárulom annak Thiago is az első évében többet passzolt jobbra-balra mint előre, csak ő talán több játéklehetőséget kapott már első szezonjába mint Sergi. nem ügyetlen gyerek és ezt tudja LE is (mivel 3 évig volt az ő általa irányított B csapat alappillére), nem véletlen h itt akarja tartani is tőle szerintem meg is fogja kapni a kellő bizalmat, jó lehet h nem túl acélos most a középpályánk, de ha mondjuk jönne Kroos, szerintetek akkor Rafinha is mennyi játéklehetőséget fog kapni mert nem valószínű h Kroos és Rakitic azért jön h padozzon. szerintem meg kell adni a bizalmat a két fiatalnak a középpályán, na és ha nem nyerünk azonnal BL-t v bajnokságot akkor mi van, ezért nem kell felelőtlenül elherdálni az összes tehetséget a csapatból hanem szépen be kell építeni őket, a most következő szezon lenne a tanuló évük. ezért is sajnálom h ha Xavi elmegy mert tőle azért rengeteget tanulhatnának.
Senk sem bántja Sergit, csak azt a tényt állapítjuk meg, hogy az eddig látottak alapján Roberto nem való a Barcába. Egy teljesen középszerű játékos, aki sem támadásban, sem védekezésben nem tud pluszt adni a csapatnak. Bár az is igaz, hogy úgy tűnik, erről Luchonak más a véleménye.