Azért a Thiagos részhez.. Ez volt a második meccse a felnőtt csapatban:mvik írta:...
https://www.youtube.com/watch?v=c0V7JXmF2bM
Előtte egyszer szezon végén játszott 15 percet kb Pepnél. Azért érezhető a különbség szerintem Roberto meg közte.
Sergifiúval amúgy sokaknak az a baja - köztük nekem is -, hogy amikor beállt akkor nem hogy nem váltotta meg a világot, hanem konkrétan semmit nem csinált. Megkapta a labdát, oldalra nézett, és aki a legközelebb állt hozzá, annak odatette. Ez ment egész szezonban. Volt egy időszak, amikor nem tudom hány meccsen egymás után be lett cserélve mindig - volt néha kezdő is -, és semmit nem javult a játéka.. Thiagonak legalább voltak momentumai, amiből látszott, hogy itt lesz még több is, nála semmi ilyen nincs egyelőre.
Neki a kölcsönadás tenne a legjobbat, szokná a ligát egy évig folyamatos játékkal, de kisebb lenne rajta a nyomás, talán akkor kicsit ellazulna, és jobban teljesítene.
A középpálya kérdés meg nagyon necces. Ha nekivágunk a Rakitic-Ini-Rafinha hármassal, akkor egy esetleges Ini sérülés esetén nagyon megszívhatjuk.. Viszont ha jön Kroos, akkor meg Rafinha lehet, hogy a bátyja sorsára jut. Mindegyik verzióban nagy kockázat van, szerintem amúgy nem fogunk hozni senkit oda, de szimplán a pénztárcakímélés miatt..