Ha ez folytatódik, akkor Roberto lesz az új Bojan. Komolyan nem értem, hogy miért kell erőltetni? Amikor folyamatosan játszott, akkor sem nyújtott semmi olyat amitől hátast dobtam volna.Varatrix írta:Roberto teljesen érthetetlen ezt elismerem, de ezentúl csak ismételni tudom magam. Itt két
gondolkodásmód áll egymással szemben. Én úgy érzem Ranfinha lenne a hosszútávú jó döntés, persze lehet nincs igazam, de a ennyi kp nem fér el a csapatban, így valaki nem lesz boldog szezon a végén.
és itt már olyan kp-t nem tudunk csinálni, akik együtt játszottak.
Nekem ez most olyan Deja vu lenne ha jönne Kroos, és menne utána Rafinha.Persze ezeknek kb annyi értelme van mint a jóslásnak. Lehet a végén ez a duó lenne a kezdő névsorba.
Azért Kroosnál jegyezzük meg azt, hogy annak a Bayernnek a stabil tagja, aminek a játékfolfogása szinte ugyanaz, mint a miénk, ill. a német válogatottnak is a stabil kezdője és napjaink labdarúgásának egyik legjobb középpályása. Jó a rövidpasszos játékban, a hosszú labdákban és egy igazi átlövő. Nála kisebb kockázatot jelenleg senki sem jelentene... Ellenben Rakiticcsel (akiben minden bizalmam, szeretem a játékát), aki egy teljesen más futballkultúrából jön... Rafinha meg továbbra is talány. Azért egy Celta Vigo nem egy Barcelona.
Meg azért azzal tényleg számoljunk, hogy bármi lehet Iniestával. Azért egy Rakitic-Rafinha középpálya nagyon vékony és akkor megoldásként még Sergi Roberto jöhetne be... Én ez esetben nem számolnék kupákkal. Nem értem, egyébként, hogy Robot miért nem lehet elengedni...?