Illetve az is benne van a cikkben, hogy a Barca még nem tett ajánlatot Kroosért és most nincs napirenden a játékos leigazolása. Nesze semmi, fogd meg jól, kb. ennyi az értelme ennek a cikknek.palesz77 írta:Van egy cikk Kroosról a 'Mundo'-n. De nem értem pontosan, Kroos csak akkor jönne ez szerint, ha nem sikerül leigazolni Koket, vagy pedig Koket "elfelejti" a vezetőség mert megszerezhetetlen, és ezután Kroosra fogunk hajtani?
Mathieuről újabb tárgyalás lesz ma, remélem hasonló sikerrel, mint az előzők..
Ami pedig Mathieut illeti, nekem az az érzésem, hogy Zubiék mindenképpen le fogják igazolni a franciát. Szerintem ők abból indulnak ki, hogy egyrészt a büdzsé feszessége miatt nem engedhető meg 2 drága opció a khv posztra, másrészt Mathieu ugyan már nem fiatal (31 éves), de magas (190 cm), gyors, nagy küzdő és bár nem egy labdazsonglőr, de ezzel a fizikai adottsággal hasznára lehet a védelemnek.
Én még valahogy le is nyelném ezt a "pofont", amennyiben Barca mezben látnám Mangalát.
Ugyanakkor érthetetlen, hogy Marquinhosért, aki tavaly egész évben padozott, képesek lennének kiadni több, mint 45 milliót (35M+Alves), Mangaláért, aki jobb fizikai paraméterekkel és nagyobb rutinnal is rendelkezik, viszont már nem.
A napokban olyan hírek jelentek meg a katalán sajtóban, hogy Lopetegui a Porto edzője, egykori spanyol U21-es szövetségi kapitány, 3 Barca játékos iránt érdeklődött (Bartra, Sergi Roberto, Tello). Tessék itt a lehetőség. Alibi Robit és Tellot be lehetne vonni az üzletbe és 12-15 millióval csökkenteni lehetne a Porto által kért összeget. Azonban ez szóba sem jöhet, mert nekünk az oldalpasszkirály Sergi Roberto kell. Ez egyszerűen érthetetlen.