maradjunk annyiban szerintem h ha csapattársak leoltogatásáról van szó ,akkor a klasszisok között még mindig a "szerényebb " réteghez tartozik...a zsenik hisztiznek máshol is ha nem megy, Messi átlag alatti ebben...palesz77 írta:Van pénze a Barcelonának Luis Suárezre!
Hát van itt lé gyerekek, nem tudom mit garasoskodunk folyton..![]()
Arra gondolok igen, hogy leoltja a csapattársakat most már ha nem tetszik neki valami, a bíróval is rendre pofázik, csomószor nemtörődöm a stílusa, belevezeti a védőbe és nemérdekli hogy elhagyta a labdát, meg se próbálja visszaszerezni.. Régen egyáltalán nem ilyen volt. Mára már teljesen eltűnt az a szerény srác, aki kezdetekben volt, ami persze érthető is ennyi siker után, de nem feltétben ilyen irányba kéne változnia.barcalaci84 írta: mire gondolsz?
az h kedvetlennek tűnik ha nem megy úgy a brillírozás a csapatnak...az h gyakorlatilag hadjárat van elenne h mennyivel gyengébb mint régebben...
vagy leolt mindenkit a pályán?mert én ezt nem látom...inkább olyan beletörődősnek tűnik ha nem megy a játék...csak a többiek meg nem nagyon partnerek abban h csináljanak ők is valamit és még most is csak tőle várják a csodát...
Amúgy meg attól még, hogy "beletörődik" hogy aznap nem megy neki a játék nem kéne egész meccsen sétálni.. Nézd meg Pedrot, neki 3 éve nem megy a játék, mégis küzd..Jó, most csak vicceltem, nem várom el, hogy annyit fusson Leo, de azért annyi elvárható lenne szerintem, hogy legalább az látszódjon, hogy zavarja ha nem megy neki. De idén ez se látszódott már rajta, konkrétan magasról tojt ilyenkor az egészre, sétálgatott egész meccsen - Atletico ellen pl -, aztán a bíróval pörölt ha nem tetszett neki valami..
szerintem túl beletörődő is...
de szerintem ez az egész csapatra jellemző az utóbbi időben...mindenki várja h majd lesz valami, igazán meg nem tesz érte senki...és ez a szurkolókra is átragadt szeriem, rendbe h teljesen súlytalan az egész csapat, de legalább a csodagyerek tegye oda magát...sokkal elnézőbbek vagytok a csapat középpályájával kapcsolatban, pedig szerintem ők az ok mind a védekezés mind a támadás gyengélkedésében...
védőre is szükség van, de ha a középpályára nem talál ki LE valamit, akkor hiába lenne itt T.Silva, Mangala stb akkor is a [auto_cenzúra] marad...és támadásban is ők az ok szerintem...