kristop írta:...alves azért volt világklasszis, mert nagyon jó védő és emellett elől egy isten volt...
Igazából sok dologban egyetértek ám veled, úgyhogy remélem nem kötekedésnek veszed ezeket az írásaim..

De az egész Cuadrado ügyben engem ez zavar, amit kiemeltem most nálad. Hogy a kolumbiai elől lehet, hogy kiemelkedő, de hátul meg nem. Egy 3-5-2-be tökéletes lenne a jobbosra, mert nem lenne annyi védekező feladata, de 4-3-3-ban nem lenne szerencsés őt játszatni jobbhátvédnek szerintem.. Még úgy se, hogy a "visszaérés gond" Rakitic érkezésével nagy eséllyel kicsit "halványodik", mert ő jobban fog védekezni Xavinál - sőt, Rafinha is -, így gondolom többször - és jobban - fognak területet fedezni a felfutó védő mögött. De ettől még az nem változik, hogy védekeznie ugyanúgy kéne. Én ezért vagyok vele szeptikus, és nem fogadnám kitörő lelkesedéssel, mert sokat bukhatunk azon, ha ismét átjáróház lesz a jobboldal.
Plusz Montoya akkor búcsút inthetne annak, hogy itt valaha hosszabb távon lehetőséget kap bizonyítani, pedig rászolgált már az évek alatt..
(A Di Marias dologhoz meg annyit, hogy a gólok előtt lehet, hogy pont nem hibázott Dani - bár az első előtt kiléphetett volna gyorsabban is, nem csak kocogva -, de a meccsen Mária akkor forgatta be, amikor akarta.. Csak a szerencsénken múlt, hogy nem kaptunk belőle többet, de erre meg alapozni nem lehet..
Vidi.)
Realboy94 írta:Viszont akkor Pique-t Mangalával nem lehet játszatni, vagyis, csak nyugodtan játszassátok. Pique megát sem tudja irányítani, nem hogy a védelmet, Mangala meg legakább magát tudja.
Szerintem pont jobb lenne vele, mint Hummels mellett, Mangala fizikálisan jobban illik Piquehez, jobban kiegészítik egymást. Ahogy hallottam a Francia is vezér alkat, úgyhogy egy idő után tudná vezényelni Piquet is - vagy Bartrát.
De ez a Mangalás hír honnan jött? Se 'Sport'-on, se 'Mundo'-n nem írnak róla, de felnéztem még 2 másik oldalra, és ott se láttam róla cikket.. Örülnék neki, de sajna sok esélyt nem látok rá.
A Mathieu dologhoz meg annyit, hogy 20-ért most vehetnénk meg tudtommal, mi pedig csak 10-et szánunk rá..