barca0000 írta:HIguain a realba 190 meccs 107 gól Pedro 169m 52g (wikipedia szerint) ezek és továbbra is mondom hogy higu csak cserecsatár lenne nem kezdő
De 55 millióért a csere csatár az kicsit luxus, szóval inkabb ne jöjjön Higi.
barca0000 írta:HIguain a realba 190 meccs 107 gól Pedro 169m 52g (wikipedia szerint) ezek és továbbra is mondom hogy higu csak cserecsatár lenne nem kezdő
Rojo magas szerintem nem rossz viszont Alves helyére ki jöhetne Danilo,Aurier fiatalok és jók szerintem ők vagy inkább marad Alvesdjtrack írta:Rojo gyerek nem lenne rossz megoldás. mr Shakira ,Bartra, Rojo meg esetleg Mangala ezzel neki is lehetne indulni a szezonnak. de hogy ki jöjjön Alves helyére na az lenne a jó kérdés.
Hát amit nyújt a VB-n Higu, plusz a Madridista kollégák véleménye alapján - amire lehet adni, mert évekig látták játszani - az alapján Pedro nem rosszabb nála - vagy csak nem sokkal.. Deu meg egyelőre egy fiatal tehetség, idővel még jobb is lehet Higunál, csak meg kell adni neki a lehetőséget. Úgyhogy az Argentin jelenleg tök fölösleges lenne, főleg ennyi pénzért, költsük azt inkább védőre..barca0000 írta:Pedro és Deu jobb lenne mint Higuain ? Suarez nagyon jó csatár de minek ? Alexis is jó csak meg kéne találni a szerepkörét mint a válogatottba és nem kéne Suarez (mondom ez ugy hogy az egyik kedvenc játékosom)
Ez esetben szerintem Montoya-Adriano jobboldal, Rojo-Alba baloldal, Pique-Bartra-Mangala-Rojo(-Masch) közép. De csak egyszer merült fel a neve a 'Sport'-nál ha jól rémlik, rögtön az Argentinok első meccse után..djtrack írta:Rojo gyerek nem lenne rossz megoldás. mr Shakira ,Bartra, Rojo meg esetleg Mangala ezzel neki is lehetne indulni a szezonnak. de hogy ki jöjjön Alves helyére na az lenne a jó kérdés.
Majd játszik akkor Alexis, Pedro és Deulofeu. De az 5 támadónkon kívül tud elől játszani Ini és Rafinha is.. (Meg majd jön Suárez is..barca0000 írta:Csak mi lesz ha 2 csatárunk sérült lesz mert én akkor inkább nézném Higut mint Tello -Cuenca közül valakit
Jaj az ő volt?hank1ee írta:Egyértelműen Bartra < Rojo, mert Bartra nem tud a tizenhatoson belül rabonázni.
Csak mi lesz ha 2 csatárunk sérült lesz mert én akkor inkább nézném Higut mint Tello -Cuenca közül valakitetooka9 írta:Isten ments, hogy Barca mezben lassam Higut.barca0000 írta:PCsabi írta:Már csak Mathieu, Rojo és Higuain kéne, aztán irány a középszerűség.
Higuain jöhetne ha a realba tudott padozni itt is tudna csak max 20m! Rojo meg szerintem jobb mint Bartra és több poszton is bevethető![]()
Rojo szerintem meg sem kozeliti Bartat, ha valasztani kell kettojuk kozott akkor nyilvan a sajatnevelesu srac.
Isten ments, hogy Barca mezben lassam Higut.barca0000 írta:PCsabi írta:Már csak Mathieu, Rojo és Higuain kéne, aztán irány a középszerűség.
Higuain jöhetne ha a realba tudott padozni itt is tudna csak max 20m! Rojo meg szerintem jobb mint Bartra és több poszton is bevethető
PCsabi írta:Már csak Mathieu, Rojo és Higuain kéne, aztán irány a középszerűség.
Abban viszont szvsz igaza van a madridista kollégának, hogy Pique nem alkalmas rá, hogy a védelem vezére legyen. Nagyot hibáztunk, hogy mikor volt esélyünk Thiago Silvát leigazolni, sajnáltunk a pénzt rá.Messa írta:Miért ne lehetne Piquével együtt játszatni? Bal lábas bekk, gyors is, pont hogy Piqué mellé lenne tökéletes. Majd összeszoknak.Realboy94 írta:Viszont akkor Pique-t Mangalával nem lehet játszatni, vagyis, csak nyugodtan játszassátok. Pique megát sem tudja irányítani, nem hogy a védelmet, Mangala meg legakább magát tudja.
Abszolút egyetértek, ezt írtam múltkor én is, lassan járj tovább érsz.miihii írta:
Inaktív?![]()
Még csak június vége van, de vettünk 3 és visszahoztunk 2 srácot, azaz bejövő oldalon eddig 5 új emberünk van és hol van még a nyár vége?![]()
Miért kellene rohannunk? Azért, mert a sajtó már összehozott minket kb 50 játékossal az elmúlt hónapokban és kötelező akkor legalább minden 10-et meg is venni azonnal? Vagy mert mindenki türelmetlen a fórumon és fölösleges kihasználni az átigazolási időszakot, az első két hétben muszáj leigazolni legalább 8 játékost, tökmindegy ki az?
Nem tudom miért kéne azonnal mindent, főleg úgy, h a játékosok nagy része épp a VB-re koncentrál, nem aktuális a tárgyalássorozat...
Igazából sok dologban egyetértek ám veled, úgyhogy remélem nem kötekedésnek veszed ezeket az írásaim..kristop írta:...alves azért volt világklasszis, mert nagyon jó védő és emellett elől egy isten volt...
Szerintem pont jobb lenne vele, mint Hummels mellett, Mangala fizikálisan jobban illik Piquehez, jobban kiegészítik egymást. Ahogy hallottam a Francia is vezér alkat, úgyhogy egy idő után tudná vezényelni Piquet is - vagy Bartrát.Realboy94 írta:Viszont akkor Pique-t Mangalával nem lehet játszatni, vagyis, csak nyugodtan játszassátok. Pique megát sem tudja irányítani, nem hogy a védelmet, Mangala meg legakább magát tudja.
Itt az a baj hogy Mathieu-ér ki akarnak adni 20milliotbarcafacan írta:Tényleg valami fejlövés okozza, hogy ennyire sajnálják a minőségi védőért a pénzt. Ez még a 70-80% -os labdabirtoklás hajszolásának idejéből maradhatott meg. Pedig ha megszorulunk, a középpályát és a támadósort belső erőforrásból is meg tudjuk oldani, a védelmet meg nem.
Miért ne lehetne Piquével együtt játszatni? Bal lábas bekk, gyors is, pont hogy Piqué mellé lenne tökéletes. Majd összeszoknak.Realboy94 írta:Viszont akkor Pique-t Mangalával nem lehet játszatni, vagyis, csak nyugodtan játszassátok. Pique megát sem tudja irányítani, nem hogy a védelmet, Mangala meg legakább magát tudja.
Inaktív?Lionel85 írta:Hiába a nevek, örülne az ember már bárkinek aki védő, csak jöjjön... Hihetetlen mennyire inaktív a vezetőség, lehetőségek jönnek, majd mennek, sorra maradnak le a játékosokról (az elmúlt években Thiago Silváról, idén David Luizról), eddig csak középpályásokról, támadókról hallani, pedig a védelem megerősítése lenne a legfontosabb. A középpályáról is két távozó van, de csak Rakitic jött, nagyon vékony eddig a vezetőség teljesítménye az idei átigazolási szezonban is. Nagyot kéne már robbantani és végre megszerezni valakit - akár áron felül.
Én nem akarok senkivel összeveszni, de most Piquerol volt szó, és csak egy érv volt arra, hogy miért lenne jobb Hummels, de ha akarod dícsérem neked Iniestát estig isetooka9 írta:Azert nem szukseges erre a forumra regisztralnod, hogy a jatekosainkat ocsarold. Mintha Ramost a hollandok ellen nem futottak volna meg oda-vissza. off vegeRealboy94 írta: Viszont akkor Pique-t Mangalával nem lehet játszatni, vagyis, csak nyugodtan játszassátok. Pique megát sem tudja irányítani, nem hogy a védelmet, Mangala meg legakább magát tudja.
És Hummels sem annyira sérülékeny.
Hummels nem tartozik a gyors jatekosok koze, ezert kellene Pique melle egy olyan player, akinek megvan a kello gyorsasaga is, ez Mangala.
Én nem szeretném ha eladnánk Messit, viszont van egy-két dolog, amit itt sokan félreértelmeznek. Lehet valakinek egy rossz szezonja, akit itt felsoroltál, Busi, Xavi, Ini (aki megjegyzem tavasszal talán az egyetlen játékosunk volt, aki mutatott is valamit), de az ő helyzetük kanyarba sincs Messiével.barcalaci84 írta:hihetetlen számomra h ennyien kardoskodnak amelletth Messi-t el kéne adni...![]()
nyilván sokkal gyengébb szezonja volt a korábbi évekhez képest...ahogy Iniestának Xavinak,Busi-nak is...Iniestáért is szép pénzt lehetne kapni, de még Busiért is ...
most ha a múltat nem vennénk figyelembe csak szimplán az elmúlt szezont, akkor is gyakorlatilag ő volt a legjobb a szezonban a csapatból, illetve kb az egyetlen veszély a tökettlen tiki-taka mellett...vakok között félszeműként is királynak lehet lenni...
Azert nem szukseges erre a forumra regisztralnod, hogy a jatekosainkat ocsarold. Mintha Ramost a hollandok ellen nem futottak volna meg oda-vissza. off vegeRealboy94 írta: Viszont akkor Pique-t Mangalával nem lehet játszatni, vagyis, csak nyugodtan játszassátok. Pique megát sem tudja irányítani, nem hogy a védelmet, Mangala meg legakább magát tudja.
És Hummels sem annyira sérülékeny.