Abszolút egyetértek, ezt írtam múltkor én is, lassan járj tovább érsz.miihii írta:
Inaktív?![]()
Még csak június vége van, de vettünk 3 és visszahoztunk 2 srácot, azaz bejövő oldalon eddig 5 új emberünk van és hol van még a nyár vége?![]()
Miért kellene rohannunk? Azért, mert a sajtó már összehozott minket kb 50 játékossal az elmúlt hónapokban és kötelező akkor legalább minden 10-et meg is venni azonnal? Vagy mert mindenki türelmetlen a fórumon és fölösleges kihasználni az átigazolási időszakot, az első két hétben muszáj leigazolni legalább 8 játékost, tökmindegy ki az?
Nem tudom miért kéne azonnal mindent, főleg úgy, h a játékosok nagy része épp a VB-re koncentrál, nem aktuális a tárgyalássorozat...
Most mikor a VB-re figyel mindenki, pluszban nehezebb igazolni.
Mangala tényleg remek játékos, de 45 milliókat nem szabad érte adni. Vagy opciókat kell keresni, vagy más alternatívát.
Amúgy valamikor volt szó róla (pletyka szinten), hogy Marcos Rojo-t valami potom pénzért ellehetne hozni (5-10 millióra emlékszem). Adriano lehetne a szokásos univerzális játékos szerepkörben, aki adott esetben Montoya cseréje, de baloldal, belsővédő stb. Rojo meg Alba-val párban. Szerintem ez Alves dolgot is megoldhatná. Alves dologban azzal egyetértek, amit írt valaki, hogy csapatszinten kell megoldani a védekezést. Real elleni dolog felvetődött, ott Neymarnak is nagy szerepe volt DM "ámokfutásában", mert semmit nem segített Alvesnek. Alapvetően elmondható, hogy ők ketten még ha egy országból is származnak, de nagyon idegenül mozognak együtt.
Viszont Rojora visszatérve, jól teljesít, fiatal 5-10 millióért meg remek igazolás lehetne.