Kiszemelik az ifjú afrikai - francia játékosokat , elhozzák , és amit nem szeretek az Arsenalba , hogy 4 év múlva eladják a Citynek őket.

Hát így tényleg nem hangzik olyan rosszul, de ha a Real megint berámol nekünk 4-5 gólt a szezon során csak a jobboldalról, akkor nem leszek boldogabb attól, hogy Cuadrado csinált 3 biciklit Marcelo ellen..kristop írta: nézd úgy, hogy egy olyan játékos helyett, aki nagyon jó volt előrejátékban (a múlt idő a kulcs) hozunk egyet, aki nagyon jó előrejátékban. így már máris jobban hangzik a mondat
Alves amikor jó volt elől, akkor hátul is jó volt, azért ezt ne felejtsük el. Aztán a védekezése egyre inkább visszaesett, mert rendre elől maradt, és nem ért vissza, de nem érdekelt sokakat, mert elől hatékony volt. Most viszont a 3ik fázis van, hogy elől és hátul is gyenge.kristop írta:nézd úgy, hogy egy olyan játékos helyett, aki nagyon jó volt előrejátékban (a múlt idő a kulcs) hozunk egyet, aki nagyon jó előrejátékban. így már máris jobban hangzik a mondatpalesz77 írta:No offense, de az miért számít gondolkozásnak, ha egy olyan játékkos helyére, aki alig tud védekezni már, egy olyat hozunk, aki még annyire se tud..?
nézd úgy, hogy egy olyan játékos helyett, aki nagyon jó volt előrejátékban (a múlt idő a kulcs) hozunk egyet, aki nagyon jó előrejátékban. így már máris jobban hangzik a mondatpalesz77 írta:No offense, de az miért számít gondolkozásnak, ha egy olyan játékkos helyére, aki alig tud védekezni már, egy olyat hozunk, aki még annyire se tud..?
ja, csak már nem 1950et írunk, hogy új felfedezettjei legyenek a vébének. maximum ilyen costa ricai arcok, akiket aztán elvisz valami élvonalbeli középcsapat. mármint a szurkolóknak nyilván csomó játékos újdonság lehet, de akármennyire is fogyatékosnak nézik sokan a vezetőséget, valószínűleg az összes valamirevaló focistával képben vannak és mindenféle jelentések vannak róluk.[/quote]barcafacan írta:Itt lenne az ideje, hogy ne az ismert nevek bűvöletében keringjünk, hanem keressük meg a mostani VB új felfedezettjeit!
No offense, de az miért számít gondolkozásnak, ha egy olyan játékkos helyére, aki alig tud védekezni már, egy olyat hozunk, aki még annyire se tud..?kristop írta: kábé pont egy hete írtam ugyanezt, mint a mundo. úgy látszik ott is elkezdtek végre gondolkodni a pletykagyártás mellett. gyere te kolumbiai állat![]()
kábé pont egy hete írtam ugyanezt, mint a mundo. úgy látszik ott is elkezdtek végre gondolkodni a pletykagyártás mellett. gyere te kolumbiai állatpalesz77 írta:Egyszer írt egy kisebb irományt Cuadradoról, amiben az elején arról írnak,hogy nem jobbhátvédként játszott az utóbbi két meccsen a válogatottban, és az elmúlt 2 szezonban is jobbszélső volt rendre, erre utána leírják, hogy pont ezért lenne alkalmas Alves helyettesítésére.. Azért amúgy, mert ha ő jönne, akkor maradna támadóbb szellemű a jobboldal ugyanúgy mint Pep alatt, de ezen most jót röhögtem.
ja, csak már nem 1950et írunk, hogy új felfedezettjei legyenek a vébének. maximum ilyen costa ricai arcok, akiket aztán elvisz valami élvonalbeli középcsapat. mármint a szurkolóknak nyilván csomó játékos újdonság lehet, de akármennyire is fogyatékosnak nézik sokan a vezetőséget, valószínűleg az összes valamirevaló focistával képben vannak és mindenféle jelentések vannak róluk.barcafacan írta:Itt lenne az ideje, hogy ne az ismert nevek bűvöletében keringjünk, hanem keressük meg a mostani VB új felfedezettjeit!
Persze, ahogy Ronaldinho eladása után is.ha Messi menne (szerencsére szó sincs erről) következne szerintem megint min 6-7 szűk esztenő megint... a 200 millió persze jól hangzik, csak olyan durvák az árak h nem sokra lenne elég...főleg h nyilván mellényúlások is lennének...
Világszerte nagyobb a hiány kiemelkedő támadóban, mint elsőrendű védőben. Csakhogy az utóbbiakat nem feltétlenül a közismert nevek világában kell keresni, továbbá az edzőnek kell a jó adottságú játékosokból kiemelkedő védelmet csinálni.La Pulga írta:Nem is értem, hogy jött nektek ez a Suarez téma. Alaphangon 70 milliót biztos kérne érte Liverpool és akkor még mindig nem vettünk semmilyen védőt hátra. Már pletyka szinten is vicces, hogy támadókra képesek lennénk vagyonokat elkölteni, de a védelemben ahol tényleg égető lenne egy frissítés ott spúrkodunk.
6-7 szűk esztendő? Jó, hogy azt nem mondod,hogy ha Messi majd visszavonul, soha nem nyerünk semmit. Sokan am nem értem miért mondjátok a tottenhamet. Azért mi nem ugyanolyan kaliberű játékosokkal pótolnánk Messit valószínűleg, mint ők Bale-t. A united is eladta CR-t, utána mégis nyertek 4 év alatt 2 bajnokságot(a legutóbbi szezonhoz már abszolút semmi köze nincs). Én sem mondom, hogy Messit el kell adni, de az jól látható, hogy visszaesett a teljesítménye. És nem csak simán megváltozott a játéka. Ha jól emlékszem az atletico ellen 7 meccse nem csinált semmit. Csak hogy mondjak egy példát. Mert 2 éve a Chelseanek sem rúgott gólt, de az a játéka mennyivel más volt, mint a mostani. Iránnak rúgott egy gólt, és azta máris mekkora király. Istenem.barcalaci84 írta:ha Messi menne (szerencsére szó sincs erről) következne szerintem megint min 6-7 szűk esztenő megint... a 200 millió persze jól hangzik, csak olyan durvák az árak h nem sokra lenne elég...főleg h nyilván mellényúlások is lennének...
Nagyon jó lesz ha 2 jobb szélső támadóval akarnak jobbhátvédet játszatni. Montoya helyében én jelezném a vezetőknek, h engedjenek el v bontsuk fel a szerződést, mert semmi értelme, h végig padozza a szezont, pedig állítólag LE számít rá.palesz77 írta:
Viszont Alves nyilatkozata már érdekesebb, ő támogatná Cuadrado leigazolását, szerinte rá is jó hatással lenne a versenyhelyzet. Ez alapján ő nem nagyon tervez távozni tőlünk..
Ha csak Suárez jönne is jól járnánk. (Persze a jelenlegi állófocihoz mindegy) Csak 3 hónappal idősebb, így ebből a szempontból is rendben van. Az csak plusz, h Messi árából még maradna is, de mivel ez a veszély:kukeckeee írta:Nagyon szomorú lennék, de sportszakmailag ha elmenne Messi és az árából jönne Suarez, Pogba és egy jó középsővédő szerintem jól járna a Barca. ( saját vélemény )
igencsak fennáll, így a sokak által emlegetett 200 milka felejtős, kövi nyáron -ha arra kerülne a sor-, sztem jó ha 100-120-at kapunk érte, már csak az életbe lépő financial fair play miatt is (Ha meg Messi közli Zubival, h menni akar, akkor meg 33+3-ért mehet.palesz77 írta:De simán benne van, hogy meg fogjuk bánni, hogy a "jelek ellenére" sem váltunk meg tőle időben.
Marha kíváncsi lennék a TE véleményedre.na0421 írta:Na! megjött az "egyik", akinek csak elvétve olvasom elképesztően színvonalas hsz-eit.
és hihetetlen módon mindig messit fikázza, és amikor rosszul játszik, jelenléte "megkérdőjelezhetetlen", de ha jól játszik, elbujdosik, fene tudja hova
Pont ez a véleményem nekem is Messi-ről, azonban én nem hiszem igazán, hogy vissza fog tudni jönni. Annyira kihagyhatatlan mindenhonnan még 50%-os teljesítménnyel is, már csak a neve miatt is és annyira alá adtuk a lovat az új szerződésével, hogy csoda lenne, ha újra magára találna. Lőtt két szép gólt két gyenge csapat ellen 180+ perc alatt, egyébként a játéka kimerült pár oldalpasszban és abban, hogy belevezette 3-4 védőbe. Helyezkedéssel ritkán foglalkozott, labda nélkül még csak kocogni sem óhajtott, visszatámadással egyáltalán nem törődött. Futni csak akkor volt kedve ha a lábához kapta a labdát. Egyébként nem sok vizet zavart, nem igyekezett követni az akciókat, berobbanni a beadásokra. Egyszerűen fejben nem ugyanaz, mint aki régebben volt. Így pedig nem lehet, mert ez nemsokára fizikálisan is meg fog rajta látszani. Ha valakit nem motivál egy ősi rivális elleni kupadöntő, egy BL-negyeddöntő,egy bajnoki hajrá de még egy VB sem, az nem való profi csapatba. Sajnos.palesz77 írta: Ez a Messi szitu most nagyon hasonlít arra, ami Dinhoval volt anno. Ez a mostani szezon olyan volt Leo-nak, mint a 06/07-es szezon a Brazilnak. A gólok jöttek, de a játék nem - még a bajnokságot is az utolsó fordulóban buktuk. És egyelőre a VB-n sem javult, annak ellenére, hogy lőtt már 2 győztes gólt, mezőnyben ugyan olyan halvány. Könnyen előfordulhat, hogy az idei lenne az utolsó év, amikor komoly összeget leakaszthatnánk még érte.. Ennek ellenére én nem adnám még el, hiszek benne, hogy Leo van olyan profi, hogy visszatér a csúcsra egy rossz szezon után is. De simán benne van, hogy meg fogjuk bánni, hogy a "jelek ellenére" sem váltunk meg tőle időben. Kíváncsi vagyok mit hoz majd a jövő, reméljük LE meg tudja regulázni Messit, és ismét a 2-3-4 évvel ezelőtti énjét láthatjuk majd a pályán.
Elhozhatnánk őt is, meg Auriert is, aztán lenne két fiatal afrikai védőnk, fizikálisan nem tudnának minket elnyomni az biztos..fanbarca írta:Jonathan Mensah (Ghána) kell a Barcába. Szuper volt ma is és a múltkori vb-n is. Persze pár meccs nem jelent semmit és tuti nem jön ide. Pedig néha megpróbálhatnánk a francia élvonalból igazolni védőt.
Arra gondoltam, hogyha tárgyalnánk a PSG-vel, akkor nem kínáltunk volna neki új szerződést és rekordfizetést. De tényleg fölösleges is beszélni róla, még annyit se ér ez a cikk..ferninho írta:Messi már tudtommal 7szer újította meg a szerződését, amióta a Barcelonában van, szóval ez nem jelent túl sokat, de biztos nem fog most eligazolni, csak a szokásos hülyeségek.
Ez a Messi szitu most nagyon hasonlít arra, ami Dinhoval volt anno. Ez a mostani szezon olyan volt Leo-nak, mint a 06/07-es szezon a Brazilnak. A gólok jöttek, de a játék nem - még a bajnokságot is az utolsó fordulóban buktuk. És egyelőre a VB-n sem javult, annak ellenére, hogy lőtt már 2 győztes gólt, mezőnyben ugyan olyan halvány. Könnyen előfordulhat, hogy az idei lenne az utolsó év, amikor komoly összeget leakaszthatnánk még érte.. Ennek ellenére én nem adnám még el, hiszek benne, hogy Leo van olyan profi, hogy visszatér a csúcsra egy rossz szezon után is. De simán benne van, hogy meg fogjuk bánni, hogy a "jelek ellenére" sem váltunk meg tőle időben. Kíváncsi vagyok mit hoz majd a jövő, reméljük LE meg tudja regulázni Messit, és ismét a 2-3-4 évvel ezelőtti énjét láthatjuk majd a pályán.S.Agüero írta:Ha jövőre is egy ilyen lagymatag, sétálgatós szezont hoz le Messi, mint most, én is eladnám 200-ért.