Messi egynapi fizujából meg is oldhatnánk!hady írta:Az iráni hátvedsort 1az1ben le lehetne igazolni..

Messi egynapi fizujából meg is oldhatnánk!hady írta:Az iráni hátvedsort 1az1ben le lehetne igazolni..
Dehogy is nem lesz, hát nem látod hogy szegény bartoék foggal körömmel küzdenek matyiőért ls cuadradóért.Leon írta:Higuért 5 forintot nem adnék nem,hogy 50 millió eurót!![]()
Védőnk amúgy idén sem lesz?
Szóval aki nem tud átvenni egy labdát az 20 milliót ér?Tobias88 írta:Most komolyan ha valaki még egyszer belinkel egy Higuainos pletykát, az nem normális és nem látta ezt a félidőt. Szégyen ez az ember, egy labdát nem tud átvenni nem hogy 40 millióért leigazolná bárki is20 milliót ha ér talán
Én úgy vettem észre, hogy szinte már versengés megy ki tudja a nap legidiótább cikkét belinkelni, tök mindegy milyen eget verő baromságot írnak abba akkor is belinkelik.Tobias88 írta:Ennél nagyobb kacsát ritkán hallani. Aki kicsit is gondolkodik az rájön a logikátlanságra:
- PSG-t megbünteti a Fifa a Fair Play megszegése miatt milliókra és a bl keretüket is igen csak megnyirbálják mert kevesebb játékost nevezhetnek
- PSG leigazolja Liuz-t irreális áron és el is érik a maximális elkölthető összegüket idénre, ami miatt Marquinhos-t le is szeretnék cserélni valami olcsóbb védőre hogy kis pénzt szerezzenek és ne kapjanak újabb büntetést
- PSG leigazolja Messi-t 150-200 millió euróért
Logikus nem? Komolyan mondom tiltani kéne az ilyen linkelgetéseket aminek minden bizonnyal nulla alapjuk van. Főleg erről a Barcás blogról, ami több szemetet hord össze mint az NSO és a Blikk együttvéve
S.Agüero írta:Ha jövőre is egy ilyen lagymatag, sétálgatós szezont hoz le Messi, mint most, én is eladnám 200-ért.
Messi már tudtommal 7szer újította meg a szerződését, amióta a Barcelonában van, szóval ez nem jelent túl sokat, de biztos nem fog most eligazolni, csak a szokásos hülyeségek.palesz77 írta:Még jó, hogy azóta hosszabbított is Leo.. Sok értelme van a cikknek. Nem is értem, hogy ezt hogy gondolhatta komolyan az írója..
Szerintem sok gondunkat megoldaná... 200-250 millióból kifutná a Suárez-Hummels-Pogba-Danilo-Luis Gustavo ötös (vagy más KLASSZIS játékosok), és Sánchez maradhatna is, sőt lehet még lóvé is maradna. Messi meg sétálgathatna Párizsban. Az úgyis szebb város.
200ért mehet, aztán az árából megvennénk Higanyt, Matyiőt és maradna még 80 milla
Managala erteke tranfermarkt szerint 23 millio euro. Olyan 38-40 korul el tudnank hozni szerintem, de ha matyioert nem sajnalnank 20-at, aki 31 eves lesz, akkor egy 23 eves jatekosert ne okozzon mar problemat, ha 40-et kell fizetni.La Pulga írta: Ezzel csak az a baj, hogy pont a Porto nem az a csapat, aki nem kéri el majd nagyon Mangala árát. Ha David Luiz volt 50 akkor Mangalaért szerintem simán képesek elkérni 45-öt. Godin is legalább 20 felett lenne
Ezzel csak az a baj, hogy pont a Porto nem az a csapat, aki nem kéri el majd nagyon Mangala árát. Ha David Luiz volt 50 akkor Mangalaért szerintem simán képesek elkérni 45-öt. Godin is legalább 20 felett lennedaffy írta:----------------ter Stegen------------------S.Agüero írta:Arra senki sem gondol, hogy Alexis/Pedro helyére jönne?![]()
------Godin------Pique------Mangala-----
-----------------Busquets------------------
Cuadrado-------Iniesta---------------Alba
Alexis------------Messi------------Neymar
No? Godin-Mangala 50,
Vegre valami jo hir. Remelem ezekutan a vezetoseg Mangalat es Marquinhost veszi celkeresztbe es nem hajkurasszuk tovabb ezt a jarokeretes palit.palesz77 írta:Mathieu marad a Valenciánál!![]()
nem, 3 védős rendszerhez sok a 3 csatár. az én álmom továbbra is a 352 lennedaffy írta:Működhetne?
----------------ter Stegen------------------S.Agüero írta:Arra senki sem gondol, hogy Alexis/Pedro helyére jönne?![]()