Pár szót az új pletykákról.
Suárez-nek én nagyon örülnék, ha már a vezetőség kényszeresen le akarja rázni Sánchez-t. Suárez-nek itt lenne lehetősége címeket nyerni, még jobbá válni. Egyetlen hatalmas probléma Messi lenne, aki nem biztos, hogy örülne, ha a szélre tolná Lucho, egy "haver" (Agüero,Higuaín) javára még lehet belemenne, de egy "idegen"-től nem hiszem. Sajnos vagy nem sajnos Messilona lettünk, aminek ékes bizonyítéka a szerződéshosszabbítás, fizetésemelés - az 50-60%-os teljesítményre. (Itt nem feltétlenül a statisztikákról van szó...

). Mondjuk én szívesen "kicserélném" jelen pillanatban Suárez-t Messire... Neymar-Suárez-Sánchez. Klasszikus centerrel, mivel az uruk alacsonynak sem mondható - viszont lassúnak sem. De ez csak fantázia.
Egyszóval Suárez tökéletes lenne, ha Messike nem sértődne meg az érkezése miatt.
Mathieu-ért pedig a 20 millió még úgy is vicc lenne, ha 15+ változó pakkban fizetnénk ki maximum 20 milliót. Mathieu értéke maximum 10 millió körül lenne reális, változókkal együtt pedig inkább 8 körül. Bár nekem annyiért sem kellene középre, csak abban az esetben venném meg, ha Montoya-ra ezentúl első számú jobbhátvédként számítana a klub, mögé pedig Adriano kerülne első számú opciónak, Alba helyettese pedig a francia lenne.
Kíváncsi leszek arra is, hogy a Bravo-ügy mikor zárul le, mert Rakitic-et le tudtuk a VB alatt is zárni, gondolom van megbízottja, aki az ilyen ügyeket intézi. Elviekben Bravo-nak sem lenne szabad hosszabb ideig tartania, ha már annyira le kell igazolni...