albicelesteX írta:Olyan összegek röpködnek olyan játékosokért, hogy igazából nem hiszem el.Valahol ott kezdődött ez amikor az idióta Real Madrid megvette CR-t addig is horribilis összegeket mondtak játékosokra,de azután elszabadult minden.Most komolyan a VB-n két jobb meccs mindjárt 50-60 milliós árat jelent?Hol élnek ezek...Hol élünk mi...Az a baj, hogy szerintem a Barcelona adja reális áron a játékosait legalábbis szerintem egy egy világklasszis játékos ára nagyjából ennyi lenne és a többiek meg Sc-Fi árakat kérnek ilyen tucatjátékosokért.
Ha irreális az ár,akkor nem kell kifizetni. Ha kifizeted,akkor bizony annyit is ér,amennyit adtál érte. A játékosok értékét nem te,én,a Barca dönti el,hanem a piac. Lehet itt jószívűen elengedni Xavit ingyen,Villát egy fél doboz kóláért,de a fociban is a pénz az úr és ha ehhez a Barca nem alkalmazkodik,akkor vagy lecsúszik vagy jöhet az újabb szponzor és a Telekom Camp Nou.
Évek óta tudni,hogy a hátsó alakzat inog,hogy a saját nevelés hangzatos dolog,de nem is volt és nem is lesz mindig elég. Erre igazol a klub egy cserekapust 12ért és elengedi Fabregast. Alba támadni tud,de akkor nem védekezik. Alves már-már egyiket sem tudja. Pique irányításra,seggberúgásra szorul. A minimum lenne a 2 magas minőségű,kiforrott védő. Nem tehetség,mert nálatok most van baj,nincs idő beérni.
Xavi játékperceit elég lett volna felezni,eladni hovatovább elengedni nem kell,mert szerintem a pótlására nincs elegendő pénzmag. Így vehettek középre is embert. Ő Vidal lenne - akit a Realban néznék szívesen - és cserélhetne helyet Busquets pajtival a pályán,aki kicsit kaphatna támadóbb feladatokat. Rakitic az én szememben nem elég,nem a legmagasabb minőség,de nem fogtok benne csalódni az is biztos.Kell egy fizikálisan erős játékos,mert ma már 50 kilóval és technikával nem lehet nyerni.
Elöl rendben vagytok,bár Messi szerződését egy ilyen szezon után nem toldottam volna meg egy euróval sem(és nem a gólok száma miatt). Hiába a sok gól,ma már kevés,ha egy játékos csak áll védekezésben. És ő támadásban is sokszor ezt teszi. Ha nem jön rendbe akár egészségileg,akár fizikálisan,akkor nálam a Barca nagy gondban van,mert nem hiszem,hogy képes lenne a klub ésszerűen dönteni és adott esetben eladni.
Szumma: Annyira kell a zsebbe nyúlni,mint nagyon ritkán. Szemléletváltás mellé kell 2 minőségi védő = 60 milla. Mivel a nagy sebességű ellenfelek és a szélső védőitek támadó felfogása(+a belső védők lassúsága) nem fér össze,így 1 védekezni tudó kp nem elég. Vidal = 50-60 milla. Ez összesen 120. Az elnökség leváltása = felbecsülhetetlen. Ha jövőre nem igazolhattok,akkor vagy most lépitek meg vagy...