A lényeg hogy kapusposzton versenyhelyzet legyen

palesz77 írta:Napi hírek:
Most nagyképű leszek, magamtól idézek.
ÉÉÉÉs bejött, már a 'Sport' is lehozta, nem csak a 'Mundo'!palesz77 írta:...Suarez ma duplázott, fogadni mernék, hogy holnap jön egy olyan cikk, hogy a 'Sport' szerint a vezetőség őt tervezi leigazolni...Mondjuk ez több sebből is vérzik szerintem, főleg az Alexissel való csökkentés rész. Ha "csak" 65 lenne a Realnak és a Barcának, akkor a Real rég lerakta volna ezt az összeget szerintem, és nem alkudoztak volna a Poolal róla - már ha azok igaz hírek voltak.. Plusz ha a Liverpool nemrég 35 milliót adott volna Alexisért, akkor most miért csak 25-nek számítana bele..?
Na mindegy, ezt még mindig jobb olvasni, mint a Higus híreket..
Marquinhosért továbbra is küzdünk. Mexes leigazolása nehézkesen halad a PSG-nek, és 2 középső védővel nem vágnának neki a szezonnak, de mi azért űzzük-hajtjuk a Brazilt, kíváncsi leszek mennyi eredménnyel. Viszont eszerint Marquinhos szívesen játszana nálunk - ha jól értem ezt a katyvaszt..
A nap legjobb híre: Mathieut nem akarja eladni a Valencia, új tulajuk van, és "becuskta az ajtókat" előttünk. Csak akkor valósulhatna meg az üzlet, ha a Francia kiveri hisztit, reméljük erre nem kerül sor..
Telloért 10-12 millió körüli összeget szeretnénk kapni, elvileg vagy fél tucat kérője akad.
Songot most a Napolival is összehozták, de csak lyan szinten, hogy a Higuért kért 70 milliót vele csökkentsük.. Szóval ez no chance.
A 'Barcanoticias' pedig lehozta a tegnapi Luiz Gustavos cikket. Az utolsó előtti bekezdés leírja a véleményem a dologról. Az ő érkezésének jobban örülnék, mint Mathieunek, vagy valami hozzá hasonló igazolásnak 20 millióért..
u.i.: Amúgy azon gondolkoztam, hogy a napi 'Sport' és 'Mundo' pletykák érdekelnek itt valakit, vagy tök fölöslegesen írogatom ezeket mindig?
palesz77 írta:A nap legjobb híre: Mathieut nem akarja eladni a Valencia, új tulajuk van, és "becuskta az ajtókat" előttünk. Csak akkor valósulhatna meg az üzlet, ha a Francia kiveri hisztit, reméljük erre nem kerül sor..
ÉÉÉÉs bejött, már a 'Sport' is lehozta, nem csak a 'Mundo'!palesz77 írta:...Suarez ma duplázott, fogadni mernék, hogy holnap jön egy olyan cikk, hogy a 'Sport' szerint a vezetőség őt tervezi leigazolni...
Ha irreális az ár,akkor nem kell kifizetni. Ha kifizeted,akkor bizony annyit is ér,amennyit adtál érte. A játékosok értékét nem te,én,a Barca dönti el,hanem a piac. Lehet itt jószívűen elengedni Xavit ingyen,Villát egy fél doboz kóláért,de a fociban is a pénz az úr és ha ehhez a Barca nem alkalmazkodik,akkor vagy lecsúszik vagy jöhet az újabb szponzor és a Telekom Camp Nou.albicelesteX írta:Olyan összegek röpködnek olyan játékosokért, hogy igazából nem hiszem el.Valahol ott kezdődött ez amikor az idióta Real Madrid megvette CR-t addig is horribilis összegeket mondtak játékosokra,de azután elszabadult minden.Most komolyan a VB-n két jobb meccs mindjárt 50-60 milliós árat jelent?Hol élnek ezek...Hol élünk mi...Az a baj, hogy szerintem a Barcelona adja reális áron a játékosait legalábbis szerintem egy egy világklasszis játékos ára nagyjából ennyi lenne és a többiek meg Sc-Fi árakat kérnek ilyen tucatjátékosokért.
Én nem igazán hiszek ezekben a sajtóértesülésekben, amíg nincs meg a szerződés, vagy hivatalos ajánlat, addig csak kacsa az egész. Aligha hiszem, hogy összesen 120-150 milliónál többet költene a vezetőség, ebből ugye már kb 25 a két kapusra, 20 Rakiticre elment és szerintem még Marquinhos és Cuadrado lesz a befutó, ketten együtt kb 70-ért. Meg talán még Reus, ha ellehet hozni 35-40-ért.Neymar7 írta:Egyet nem értek a vezetőségben: ha ELSŐRE ajánlanak higuért 55-öt akkor ezt mér nem teszik le egy védőnek. ...
És akkor egy ilyen kezdőhöz mit szólnátok?
MAtS/Bravo
Piszček-TS-Piqué-Jordi Alba
Rakitič-Busi/Kroos/Koke-Iniesta
Alexis-Messi-Neymar
Továbbá hozzáteszik, hogy a tárgyalások nagyon előrehaladott stádiumban vannak és Zubiék be akarják vonni Alexist is az üzletbe, így Suarez 35-40 millióba kerülne.culinho írta:A tegnapi meccs után várható volt, hogy Suarez neve ismét felmerül. A MD hozta le, hogy ma éppen ő lenne a fő kiszemelt. Az új szerződése értelmében 85 millió a kivásárlási ára, de ha a Madrid, vagy mi teszünk érte ajánlatot, akkor egy kikötés szerint 65 millióért hozható. Amennyiben ez igaz, akkor az még - ismerve a mai árakat - egészen barátságos lenne. Persze az egésznek csak akkor lenne értelme - ahogy más 9-es leigazolása esetén is - ha Messit visszateszik jobb szélre. A másik opció, a visszavont szerepkör - Argentín válogatott -, akkor viszont Alexist nem szabad eladni - amúgy se kéne -.
Az egyet többel rúgni taktika a világ legnagyobb baromsága, nem is jön össze senkinek hosszútávon. És ahogy mondod, amig ennyire Messire épül a támadójáték, nincs értelme klasszis támadót hozni. Ha változtatnánk, akkor igen, de én akkor is inkább Alexisnek adnék bizalmat, a pénzt pedig védőkre költeném, először középsőre, majd jobbhátvédre, ha ezek megvannak, akkor vennék még egy középpályást (már ha Xavi tényleg távozik), és ha ezek után még maradna pénz, akkor elgondolkodnék támadón, de csak olyan embert hoznék, aki egyértelműen előrelépés lenne, tehát semmikép nem Higuain szerű fickót.culinho írta:A tegnapi meccs után várható volt, hogy Suarez neve ismét felmerül. A MD hozta le, hogy ma éppen ő lenne a fő kiszemelt. Az új szerződése értelmében 85 millió a kivásárlási ára, de ha a Madrid, vagy mi teszünk érte ajánlatot, akkor egy kikötés szerint 65 millióért hozható. Amennyiben ez igaz, akkor az még - ismerve a mai árakat - egészen barátságos lenne. Persze az egésznek csak akkor lenne értelme - ahogy más 9-es leigazolása esetén is - ha Messit visszateszik jobb szélre. A másik opció, a visszavont szerepkör - Argentín válogatott -, akkor viszont Alexist nem szabad eladni - amúgy se kéne -.
Ha Suarez, vagy Aguero érkezne, akkor - kicsit sarkítva - az se érdekel, hogy lesz-e védőnk, jönne az argentín taktika, eggyel többet rúgni. Ismerve a realitásokat, gyanítom mennyi az esélye az egésznek.
Noha nem a legjobbakra hajtunk, mindig híre megy, hogy kivel szemezünk és akkor annak gombamódra nő az ára. A mieink közül meg a vak is látja, hogy kit akarunk elsózni. Ez a következménye annak, hogy nem tulajunk van, hanem áldemokráciánk, amelyben öreg bölények intézik az ügyeket, akikre nem nehéz mindenhol poloskákat felrakni.vadaszita10 írta:Ha már 70 millát kifizetünk, akkor már miért nem Suarezért?
Szerintem meg a játéktudásával van legnagyobb baj, én kb. Pedro szintű játékosnak tartom. Ha megy Alexis, ő meg jön, azzal gyengülünk, és még anyagilag is nagyon rosszul jövünk ki, kb. Ibra-ügy szerű böszmeség lenne. Ha Messi annyira együtt akar vele játszani, akkor menjen ő Nápolyba.Telliho írta:A Higuaín üzlettel szvsz nem is az ára lenne a legnagyobb baj, hanem az , hogy mit üzen vele a vezetőség... Mentek a pletykák Reusról, erre Messi és Higuaín körbeudvarolják egymást a nyilatkozataikban, és érdekes módon máris ő az első számú célpont. Bár még ezzel sem lenne baj, ha mondjuk olcsóbb lenne mint Reus, de nem , mert még alsó hangon 20M-val is drágább, pedig azért kettejük közül a németben van nagyobb potenciál...
Mindenesetre remélem befuccsol ez az üzlet és a pénzből inkább védő(ke)t veszünk... szép álom