Mindenesetre remélem befuccsol ez az üzlet és a pénzből inkább védő(ke)t veszünk... szép álom

Nálam Csiga viszi a prímet ebben a témában, amit felturbóz a bukott 10 millióVaratrix írta:Én azt sajnálom, hogy még csak fel sem merült egy igazi keménykötésű "afroamerikai" gyerek. Én örülnék ha nem feltétlen egy elegánsan játszó vékony gyerek jönne hanem némi izmot raknánk a csapatra.
Cuadradot se hagyjuk már ki és máris 200 milla közelében járunk.visca el barca írta:hát ez ugy also hangon. 150 millio euro. és akkor nagyon occó volt mindenki...palesz77 írta:Zubiék: Marquinhos, Matheu, Koke, és a Higu-Agüero-Reus hármasból valaki. Egyelőre legalábbis úgy néz ki..
hát ez ugy also hangon. 150 millio euro. és akkor nagyon occó volt mindenki...palesz77 írta:Zubiék: Marquinhos, Matheu, Koke, és a Higu-Agüero-Reus hármasból valaki. Egyelőre legalábbis úgy néz ki..
nem olyan rossz játékos ő de ide nagyon kevés. minden poszon minimum válogatott embernek kellene lennie.csababarca írta:Cuadradoval mit akarunk? A srác még ijedtségből sem néz a jobbhátvéd poszt felé,semmi védő vonása sincs.
Matyő meg,mióta követem a csapatot (98), lehet a leggyengébb játékos lesz nálunk,Oleguerrel harcolhat a becses címért.
de...Nervo írta:Pedig voltak mások is.visca el barca írta:azért az tényleg durva h matyiőn meg néha marquinhoson kívül egy név sem tűnik fel. lehet LE ugy van vele, 3 belső védő elégVagy neked Ashley Cole és Rojo nem elég Visca.
![]()
Pedig voltak mások is.visca el barca írta:azért az tényleg durva h matyiőn meg néha marquinhoson kívül egy név sem tűnik fel. lehet LE ugy van vele, 3 belső védő elég
visca el barca írta:azért az tényleg durva h matyiőn meg néha marquinhoson kívül egy név sem tűnik fel. lehet LE ugy van vele, 3 belső védő elég
Van olyan szabály, ami kimondja, hogy csak 1 kapus lehet a pályán? Ha nincs lehet ezért hoztunk 2 ilyen jó hálóőrt, tényleg mindegyikük első számú kapus lesz, és akkor ezért nem igazolunk védőt se, mert minek, úgyis kiszednek ketten mindent..Barcaman1993 írta: Nekem van egy sanda gyanúm, hogy ez a forgatókönyv már el is készült. Túlságosan is reális. Hatalmas pénzkidobás volt ennyi pénzt fizetni 2 kapusért... Ez a világon még sehol sem működött, hogy 2 ilyen magas szintű kapus egy csapatban legyen, ahogy itt sem fog. Közben nincs szó védőkről, játékszervezőről...
Ezt a szezont már nyáron elbukhatjuk, ill. ha marad a FIFA bünti, akkor az utána lévőt is...
Hamsíkot 60 alatt biztos nem adná Laurentiis.Nervo írta:Már a 2010 vébén is feltűnt egy tag, valami szlovák gyerek és a napoliban játszik, jellegzetes frizúrájáról ismert.Eszembe jutott hogy láttam már játszani a gyereket és akkor elég jól nyomta mindig. Xavi távozásával állítólag a nagyszerű vezetőink rakitic mellé keresnek még valakit, szerintetek ő jó lehetne ide vagy kevés lenne srác a barcába.
![]()
mi a véleményetek erről
![]()
Marek Hamsik a neve most néztem közben utána.
lehet ter stegen lesz uj középső bekkünk csak eddig titkoltákBarcaman1993 írta:Nekem van egy sanda gyanúm, hogy ez a forgatókönyv már el is készült. Túlságosan is reális. Hatalmas pénzkidobás volt ennyi pénzt fizetni 2 kapusért... Ez a világon még sehol sem működött, hogy 2 ilyen magas szintű kapus egy csapatban legyen, ahogy itt sem fog. Közben nincs szó védőkről, játékszervezőről...visca el barca írta:és szted majd a világ egyik legnagyobb tehetsége 5 évig padozni fog? érdekes, de gea-t meg neuert egyből hajították a mélybe. mintahogy a világ összes normális kapusát.
ha bravo első számú lesz és élvezni fogja LE bizalmát ter stegen a lehető leggyorsabban menekülni fog innen.
Ezt a szezont már nyáron elbukhatjuk, ill. ha marad a FIFA bünti, akkor az utána lévőt is...
Nekem van egy sanda gyanúm, hogy ez a forgatókönyv már el is készült. Túlságosan is reális. Hatalmas pénzkidobás volt ennyi pénzt fizetni 2 kapusért... Ez a világon még sehol sem működött, hogy 2 ilyen magas szintű kapus egy csapatban legyen, ahogy itt sem fog. Közben nincs szó védőkről, játékszervezőről...visca el barca írta:és szted majd a világ egyik legnagyobb tehetsége 5 évig padozni fog? érdekes, de gea-t meg neuert egyből hajították a mélybe. mintahogy a világ összes normális kapusát.
ha bravo első számú lesz és élvezni fogja LE bizalmát ter stegen a lehető leggyorsabban menekülni fog innen.