Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát a mai meccs alapján én még mindig nem látnám itt szívesen. Lehet, hogy sokat dolgozik, de olyan buta szabálytalanságai vannak, hogy az valami hihetetlen. Szerintem ő már a túlságosan robotolós kategória ide.csababarca írta:Vidalt is elnézném itt,eszméletlen sokat dolgozik,juvéban is remekel,itt is...ha 50M az ára,akkor annyi,de jöjjön.
Ochoa nem tudom lábbal mennyire jó, de Bravo elég magabiztos vele, szerintem ezért is őrá esett a választás. Nem mintha én nagy híve lennék ennek a leigazolásnak - még ha ma jól is játszott -, mert 2 első számú kapus felesleges egy csapatnál, és a 12 millió vicc kategória, de hát ez van, ezt kell szeretni..Tobias88 írta:Bravo-hoz annyit csak hogy Ochoa ingyen igazolható volt. Láthattuk tegnap mit csinált és nem csak tegnap... Impotens a vezetés, Luis Enrique meg akaratos mint egy gazdag ember 5 éves fia. De én akkor is ezt a kapust akarooooooom...
Remélem ez nem azt jelenti, hogy a Mathieu-Miranda páros fog érkezni..Petr írta:Laurent Blanc (coach PSG): "Marquinhos will stay, that's totally sure. Alves could join? He's one of the top players at his position." [rmc]
Nem, mert csak Mathieu jön 20m ért!palesz77 írta:
Remélem ez nem azt jelenti, hogy a Mathieu-Miranda páros fog érkezni..
Miért, eddig nem mi voltunk a világ barmai?visca el barca írta:kifizettünk egy padozó kapusért 12 milliót. mi vagyunk a világ barmai. vagy megvettük a világ egyik legnagyobb kapustehetségét és majd padoztatni fogjuk. akkor már kétszeresen is mi vagyunk a világ barmai.
Csak ha Masi is jön!Corvy írta:Mit szólnátok a csapatba egy Memphis Depayhoz? 20 éves, szerintem nagyon jó a srác (nem a gólja miatt). Gyors, cselez ha kell és a széleken remekel, akár hátul, akár középpályán! Örülnék neki, bár semmi hír nincs efelöl. Jelenleg a PSV-be van, de a VB után tuti elviszi vmi nagyobb klub
blaugrana99 írta:Mindent visszavonok amit a Bravoról gondoltam vagy mondtam.
Bravo már a miénk.bandika0101 írta:Akkor megyek falnak, ha most eladjuk majd az Alexist és a Pedrot tartjuk meg.... Mert a mai teljesítménye alapján IS egyértelmű, hogy Alexisnek helye van a megújuló Barcelonában. Nem is beszélve a Chilei kapus teljesítményéről. Bízom benne , hogy napokon belül bejelentik a leigazolását!!
Bizony,és ahogy a mai meccsen védett az valami káprázatos.Hunter91 írta:Hivatalos: Bravo a miénk! 12 milla
Sport.es
Vagy eladhatnánk pénzért Xavit,mint minden magára valamit is adó sportegyesület,és akkor valamennyi meglenne a pénzből...visca el barca írta:ha xavi elmegy, akkor az pénzügyi szempontból nagyon be fog tenni, mert pótolni kell ez nem kérdés, és akkor azt a min 30-40 millát elő kell vhonnan teremteni pluszba...
Azért ez még elég képlékeny lesz sztem. Marquinhos majdnem ki is mondta, hogy ide akar jönni, aki előtt 2 nagyon komoly védő van. Ők meg egyértelműen Alvest akarják. Nem hinném, hogy ez olyan áthidalhatatlan lenne.palesz77 írta:Remélem ez nem azt jelenti, hogy a Mathieu-Miranda páros fog érkezni..Petr írta:Laurent Blanc (coach PSG): "Marquinhos will stay, that's totally sure. Alves could join? He's one of the top players at his position." [rmc]
palesz77 írta:Remélem ez nem azt jelenti, hogy a Mathieu-Miranda páros fog érkezni..Petr írta:Laurent Blanc (coach PSG): "Marquinhos will stay, that's totally sure. Alves could join? He's one of the top players at his position." [rmc]