Ez a Spanyol - Chile meccs tökéletesen bemutatta a különbséget Alexis és Pedro közt. Ha ezek után is a chilei eladásában fog gondolkozni a vezetőség, akkor én mondok le helyettük komolyan..
csababarca írta:Vidalt is elnézném itt,eszméletlen sokat dolgozik,juvéban is remekel,itt is...ha 50M az ára,akkor annyi,de jöjjön.
Hát a mai meccs alapján én még mindig nem látnám itt szívesen. Lehet, hogy sokat dolgozik, de olyan buta szabálytalanságai vannak, hogy az valami hihetetlen. Szerintem ő már a túlságosan robotolós kategória ide.
Ha valakiért kicsengetném az 50 milliót az inkább Koke lenne. Ma is egy kis lendületet hozott a játékba miután beállt, egyértelműen passzol is a rövid passzos focinkba - ezen nem fogunk változtatni nagyon szerintem, még ha felállást is cserélünk -, e mellé elég harcias is. Nagyon elnézegetném itt.
Tobias88 írta:Bravo-hoz annyit csak hogy Ochoa ingyen igazolható volt. Láthattuk tegnap mit csinált és nem csak tegnap... Impotens a vezetés, Luis Enrique meg akaratos mint egy gazdag ember 5 éves fia. De én akkor is ezt a kapust akarooooooom...
Ochoa nem tudom lábbal mennyire jó, de Bravo elég magabiztos vele, szerintem ezért is őrá esett a választás. Nem mintha én nagy híve lennék ennek a leigazolásnak - még ha ma jól is játszott -, mert 2 első számú kapus felesleges egy csapatnál, és a 12 millió vicc kategória, de hát ez van, ezt kell szeretni..
szerk.: Remélem nem baj a dupla..