Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. GT (foci is, ivászat is)
2. S.Agüero (fociszok)
3. Alcantara (focizik, eszik, iszik, szurkol a kivetítő/tv előtt)
4. Petr (minden)
5. MQuC (Csaba focizik, és valamit iszik is, hogy ki ne száradjon)
6. nagyiibarca (minden)
7. Forcabarca8 (foci, ivás, buli)
8. szajko (minden)
9. Piquenbauer (minden)
10. Leti (iszik, bulizik, meg odafigyel a kiskorúakra)
11. shutterisland (minden)
12. soadroli (minden)
13. Boixos1981 (minden)
14. Mezner2 (minden)
15. etooka9 (minden)
16. Barca_10 (minden)
17. MessiFan (minden)
18. Aaron3991(ami a csovon kifer)
19. hank1ee (3in1)
Ezt már megbeszéltük, ha valamire igent mondok, nem szoktam megmásítani, kivéve, ha nyomós okból (betegség) én magam nem megyek.shutterisland írta:nekem mindegy, csak ötlet volt.
hasznos dolog ám a telefon.![]()
alcantara, áll még az ajánlat, hogy veled mennénk autóval ?
tudnál nagyjából saccolni egy benzinköltséget ?![]()
legutóbbi megegyezésünk szerint egyébként szajko is kocsival lesz, és abban fogunk alukálni.
vagy ha szeretnéd, soadrolival aludhatunk a tiédben is, vigyázunk rá az éjszakában.![]()
Utóbbi.Egyébként meg tök furcsa, ha mondjuk mész valahová, viszel egy kis telefonszámos noteszt, mint régen, hogy bárhonnan fel tudd hívni, akit akarsz? Vagy nem is akarsz telefonálgatni.
Hogy-hogy?MQuC írta:Ez a neccesebb, mert MAtyinak nem igen van telefonja.
shutterisland írta:srácok, olyan ötletem lenne, hogy mindenki, aki jön, vagy úgy van eddig, hogy jön, adja meg matyikának a telefonszámát.
vagy privát üzenetben, vagy aki benne van a csoportban, az facebookon, mindegy.
nagyon megkönnyítené a szervezést, ha nem csak erre a topicra és a facebookos fórumtali csoportra kellene hagyatkozni, azért mégis csak a telefon a leggyorsabb, és legdirektebb megoldás, mikor már célegyenesben leszünk.
Orczy-kert, Füge udvar.MQuC írta:Eldöntöttük, hogy hol lesz a foci, meg hová ülünk be? Ha vannak ötletek, vitassuk meg mielőbb, ha kell én utána hívogatok és lefoglalok mindent.
Kicsit félreérhető volt, hogy egy ágyat kapunk. Egyet-egyet, nem?MQuC írta:RendbenGyertek, gyertek, amíg van hely lehet. Szerintem mindent megoldunk. Akkor Matyi és Szajkó kapnak egy ágyat, ha már ilyen szépen "sztipstopolták" és Alcantara gondolom. A többi hely kempinges, ami hozott talajpuhítóval "bérelhető"
(plédet, ágyneműtt egyébként néhányat tudok adni. Lehet egy darab hálózsák is akad. Azt még ne mtudom 100%-ra.
Köszönettel elfogadom az invitálást. A fiamnak nem kell, számára valószínű jobb megoldást tudok, egyébként sem szeretném, hogy esetlegesen ittas állapotban lásson, nincs ő ehhez szokva!MQuC írta:1. A találkozó FB csoportjába is lépjen be, aki tud. Alcantara: Te a fiaddal tartotok igényt ágyra? Feltéve, ha hozzám jöttök este. Matyi és Szajkó foglaltak kettőt a háromból, de azt gondolom, ne a kissrácod aludjon esetleg a földön.
2. Más is felajánlkozhat, mert 10 ember azért elég húzós lesz itt is.