Engem nem zavar,ha nem nyerünk semmit, az átmenet mindenhol nehéz,nekünk most erre van szükségünk. Jobban fog zavarni,ha jönnek az új arcok,de ugyanaz az apátia fog uralkodni szezon közben,mint az elmúlt két évben.Alcantara írta:Ezekkel az igazolásokkal és a csapat öregjeinek távozásával egy teljesen új csapatot fog LE építeni. Meggyőződésem, hogy jövőre semmit nem fogunk nyerni, nincs az az edző, aki két hónap alatt össze tud rakni egy kicserélődött csapatot úgy, hogy bármelyik kupára sansza legyen.
Ezt nagyon adom,végre valaki, aki látja is ezeket,grat.Alcantara írta:Az ilyen Sergi Roberto "gyorsanlepasszolomoldalranehogybajlegyen" féléket kilóméterekre zavarnám a csapat közeléből is. Bizonyítson máshol, mert "B" csapatban és felkészülésin villogni nem ugyanaz, mint komoly tétmeccsen.
Ez is igaz,én bízom benne,hogy a csapatot ért új impulzusok rá is hatni fognak.Alcantara írta:Leginkább az aranylabdásunkra leszek kíváncsi, hogy mennyi motiváció maradt még benne az elkövetkezendő évekre. Ez alatt nem a fizetés többszöri emelését értem. A következő szezon neki is vízválasztó lehet a hozzáállása miatt.
Végére le is írtad összegzésnek,amit én is leírtam fentebb, legyen így, tényleg nekem most fontosabb hogy akarjanak a srácok,mint hogy leesik e egy kupa. Amúgy is,ha akarunk, hajtunk,akkor nyerni is fogunk valamit,szerintem.