Nekem Higuain szimpatikus játékos volt mindig, annak ellenére, hogy a riválisnál játszott, de őt hozni erre a szerepre az vicc. Tiszta Rakitic feeling. Kezdőbe kevés, padra luxus. Nem a tegnapi meccset akarom felhozni, de elég jól tükrözte a játékát. A labdák elpattannak tőle, egyáltalán nem "éles" csatár. Ha mindenképpen centert szeretnénk, akkor nem ő az emberünk. Nem képviseli azt a minőséget, hogy egy "új" játékrendszer alapja legyen. Ha tényleg váltani akarunk, és centerrel akarunk játszani, akkor olyan ember kell aki tényleg megüti a szintet. Pláne nem 40+ millióért. Nem hiszem, hogy a Napoli eladná olcsóbban. Egy éve igazolták 40 millióért, kizárt dolog hogy olcsóbban eladják, mert azt sem lehet mondani, hogy befürödtek vele és nem kell nekik.
Akkor már inkább megpróbálni Aguerot. persze a City nem engedné könnyen, de ha a játékos is elszánt, hogy jönni akar a klubnak is meg van kötve kicsit a keze. Kizárólag ebben az esetben tudnám elképzelni Alexist belevonni egy üzletbe. Mert ha jön Kun a chilei 100%, hogy padra szorul, még a rotációban is kevés szerep jutna neki.
Reus már kicsit más tészta. Ez a sérülés sok mindent befolyásol. Azért idehozni úgy, hogy a teljes előszezont/alapozást sérülés miatt kihagyja nem szerencsés. Amúgy is kicsit zsákbamacska.
Ezt a Rakitic transzfert sem igazán értettem. Akkor már inkább Kroost tudtam volna elképzelni. Mindenképp távozik a Bayernből, egy év van hátra a szerződéséből, nem lett volna egy vagyon, kb. annyi mint a horvát és a minőség zongorázható. Ő inkább tudta volna pótolni cesc-t. Bár ha elmegy Xavi még rárepülhetünk. Egy Iniesta-Kroos-Rakitic-Rafinha kp már jobban hangzik.
Amin beszélgettünk egy haverommal, hogy ha átállnánk két vkp-s/szűrős rendszerre, Yaya tökéletes lenne. Busi mellett és egy vonallal feljebb is tudna játszani. Nekem tetszene.
Viszont igazából még most is elég ködös, hogy Lucho mit is akar.