Nem hittem, hogy erre fogok kelni - jó korán keltem..

-, hogy Higuról megy a vita itt a fórumon. Tegnap cáfolta a Napoli is, meg Higu se tud semmi megkeresésről, azt hittem mára már egy új névről fogunk veszekedni..
Bár azért a 'Sport' is és a 'Mundo' is lehozott néhány cikket róla a biztonság kedvéért.. Elméletileg azt nyilatkozta, hogy örülne ha Messivel játszhatna együtt - mint mindenki más ezek alapján a nyilatkozatok alapján.. -, és elvileg
ő a 3. számú jelölt Agüero és Reus mögött.
herlius írta:Annak idején kevesen mondták volna pl Pedro-ra is hogy Barca szint lenne, de azóta mégiscsak aktív részese volt jópár trófea begyűjtésének.
Mondjuk ez szerintem pont rossz példa, mert Pedronak volt 2 jó éve
- bár igazából a 10/11-es szezonban is nagyon gyenge volt tavasszal, csak hát az idő megszépíti az emlékeket.. - és azóta egyre inkább azt bizonyítja csak, hogy ő kevés ehhez a szinthez. Lehet, hogy sokat dolgozik,és nagyon lelkes, de ő nem Barca szint sajnos. Csak mivel saját nevelés, ezért nehezen válunk meg tőle..
barca0417 írta:Ahogy néztem a franciákat, megint felfigyeltem Sakho-ra akit tavaly is szerettem volna itt látni. Na ez most is így van. Nem értem miért nem merült fel, mikor erős, gyors, fiatal, de rutinos és szerintem nem is lenne olyan drága. Ráadásul jól kiegészíteni a meglévő védőinket mivel ballábas.
Juj, őt nagyon nem szeretném itt látni. Pár Pool meccsen láttam, az alapján az jött le, hogy a labdakihozatal finoman szólva sem az erőssége.. Ha őt letámadná az ellenfél csatára, akkor 10-ből 5-ször kb elpasszolná a lasztit. Lehet, hogy amúgy jó védő, de a mi csapatunkba nem illik.