Poor011 írta:Leon írta:
Alvesnél csak jobb lehet!

Már ne haragudj, de, hogy lenne jobb Alves-nél?

A posztján egyedül Lahm előzi meg, és mivel ő olyan a BM-ben, mint nálunk Xavi vagy Ini, ezért esélytelen, hogy nálunk játszunk. Tehát Alves helyére igazolni, csak visszaesés lenne.
Ez még olyan 2-3 évvel ezelőtt igaz is lett volna, de ma már közel sem.
Majdnem olyan égető szükség van, hogy oda találjunk valakit, mint középre.
Emellett szerintem keletkezett egy újabb lyuk, ahová kellene ember. Ezzel a Cesc-Raktic "cserével" nem hiszem, hogy erősödtünk volna, főleg úgy hogy valószínűleg Xavi minimum annyit fog játszani jövőre mint az elmúlt szezonban. Én nagyon reménykedem Rafinhaban, de ha LE nem játszatja eleget vagy lesérül nagyon megéghetünk. Főleg, hogy 2 évre előre kellene gondolkozni, akkor pedig már egy 36 éves Xavival nem tudunk mit kezdeni és sajnos lehet, hogy Init is többet kell majd rotálni. Nagyon nagy reményekkel tekintek Rafinha elé, de, hogy rá tegyünk fel mindent az elég kockázatos. Márpedig még ha a következő szezonban nem is, de azután már nem lesz más lehetőségünk.
Arról nem beszélve, hogy nem tennék fel nagy pénzt arra, hogy Rakitic majd itt robbantani fog és évekre megoldja a középpályát.
Megint magunkat hozzuk rosszabbnál-rosszabb helyzetbe. Jön egy totál felesleges kapus méregdrágán, a csapat leggyengébb posztját meg akarjuk oldani egy 20 éves tehetséggel, a középpályát gyengítjük, a támadósorból pedig lehet, hogy eladunk egy kiváló játékost.
Ahhoz képest, hogy azt nyilatkozták, hogy a vb előtt le akarják zárni az igazolásokat hivatalosan még nem hoztak senklt (a kölcsönadottakat és TS-t nem venném ide, mert azt az üzletet kb. fél éve megkötötték). Inkább adunk el. És nekünk nem tart majd addig az átigazolási szezon mint másoknak.
A pénz elvileg nem akadály, akkor viszont nem tudom mit tökölnek és próbálnak valamit intézni.
Legalábbis Bartomeu szerint.
"Eddig is azt mondtuk, legyenek nyugodtak, mert a Barca egy nagy klub, amelynek hosszú története során voltak nehéz időszakok, de ezekből mindig sokkal erősebben jött ki. Most már anyagilag is megerősödött végre a klub,
Persze nem kell egyből dupla áron megvenni fűt-fát, de nem úgy néz ki, hogy annyira rajta lennének a témán.