Akartam írni, hogy huppanj fel a Miami bandwagonra, van még hely, de elkéstem. Egy fél éve már suttognak róla, hogy összeállnak négyen, de úgy tűnik, hogy egyre erősödnek ezek a hangok. Amúgy szvsz van is benne ráció, Melo James és Wade bff-ek mióta ledraftolták őket. Megnéztem, a BIG3 jövőre 61 millát keresne, ha egyikük sem lépne ki a szerződéséből. Na szerintem ennyiből, de max pár millával többől simán kijönnének négyen. Wade 18,5-öt keres idén, a térdeit elnézve egy 4 év 55-60 millió körüli szerződés szerintem nem elfogadhatatlan, mondjuk egy 14-es kezdővel. Boshi Bosh gyakorlatilag már beáldozta az egyéni karrierjét a gyűrűkért, és már most kijelentette, hogy maradni akar, 15-öt nála kicsit kevésnek érzek, de szerintem ő pont olyan akinek nem a pénz az első. James jó kérdés, nyilván a liga legjobbjának nem lenne rossz ott lenni a liga 10 legjobban fizetett játékosa között, (Idén éppen csak befér) de nála max a presztízs miatt számít a fizetés- Most olvastam, hogy a Beatsből csak leesett neki 30 milla 1-2 hónapja és állítólag még van pár biznisze, ami nem megy rosszul, a szponzori pénzekről nem is beszélve. Ennek ellenére őt 18m-nél nem látom lejjebb és még ez is nagyon durva paycut. Maradt Melo, tőle nem tudom, mit lehet várni. Ha össze akarják hozni, akkor neki lesz a legfájdalmasabb, mert ő eddig mindig maxos volt, nála lesz a leglátványosabb a változás. Ha 16-17-be belemegy, akkor szerintem meg tudják csinálni, ha csak 3-4 millióról hajlandó lemondani és nem megy 20 alá, akkor nem jöhet össze.
Ráadásul a keretet is fel kell tölteni, szal szerintem s&t-ben kellene megoldaniuk, ellenértékként viszont csak Rio-t tudják adni szintén s&t-ben, meg max első kör nagyon végén csücsülő draftpickeket, ami nemtom elég lesz-e a NY-nak.
Összességében szerintem Melon múlik majd minden, ha nagyon hajlandó megvágni a fizetését, akkor a többiek ott lesznek mellette, Riley-ék pedig kiokoskodják, hogy hogyan lehet megoldani, ha a pénz is számít, akkor szerintem Bulls. A fejemben egyébként így van a sorrend: Bulls>NYK opció lehívás>Miami>Houston>NYK hosszú távú szerződés.
Egyébként ha a Miami idén valahogy kiszenvedi a triplázást, akkor szvsz még nagyobb az esély, hogy a nagy hármas hajlandó leadni az eddigi fizujából is még, mert ha összeszednek 4-5 győzelmet sorozatban, akkor nem csak a történelem könyvekbe kerülnek bele, hanem bizony ott díszelegnek majd az első pár oldalon. ez pedig megér nekik szerintem pár millió dollárt.
Cavs: Nagyon ki vagyok akadva, az utóbbi években iszonyatosan szurkolok nekik, de tényleg kezd fogyni a türelmem. Nincs bajom a rossz csapatokkal, a pancser vezetést viszont nem bírom. Most mondjuk a 2 legutóbbi hír pont a kedvemre való, edzőnek végre szóba került Mark Jackson, 1/1-ként pedig Embiid, de előtte mik voltak... Remélem jók az infók és ez lesz a leosztás, mert nagyon össze kéne már magukat kapniuk, szerintem pedig ez a legjobb út.
A végére egy kis móka:
https://www.youtube.com/watch?v=2w1XkiR ... e=youtu.be" target="_blank