pep71 írta:
Egyetértek, hogy egy kicsit a más a helyzet, de miért Fabregas miatt ment el Thiago, ha nem is ugyanaz a posztjuk, ahogy írtad is. Ez a poszt ahova most Xavit teszik a portálok, Fabregasnak sokkal jobban fekszik mint Xavinak, de tuti, hogy Xavi kezd majd, nem is értem...ugyanazt a kezdőt küldeném fel én is, amit te írtál.
Arra gondoltam, hogy a középpályán alapvetően Xavi és Iniesta előtte voltak, de Tito(Roura) Cesc-et favorizálta mindegyik poszton Thiago helyett, így Thiago nem kapott elég játéklehetőséget és mivel Cesc-et akarta mindenki Xavi utódjának, így Thiago úgy döntött, hogy inkább oda megy, ahol többet fog játszani, az alatt az edző alatt, aki őt kezdőnek szánta 1-2 éven belül (tulajdonképpen jövőre már az lehetne Xavi helyén nálunk is). Tata érkezését megvárhatta volna, de utólag úgy tűnik, hogy akkor az argentin alatt sem került volna előrébb - bár biztosra nem tudhatjuk. Én úgy látom, hogy ha Fabregás nem érkezik, vagy ha Pep kérésére eladják 2012-ben vagy akár tavaly küldik el, akkor Thiago maradt volna. Utólag már mindegy.
És hogy ne legyek teljesen topic-on kívül. Nagyon kíváncsi leszek Song mai játékára is, mert egy jó VB-vel nagyot dobhat az árán, ami jól jöhet a Barca-nak, bár szerintem kár lenne eladni, mert akkor nem maradna ütköző emberünk a kp-ra. A felkészülési meccseken elég jól játszott. A hollandoktól pedig nem várok túl sokat, van pár jó idősebb játékosuk, de fiatal, vagy akár csak ideálisabb korban lévő játékosok nélkül nehéz lesz akármit is alkotni. Főleg, hogy Sneijder már egy ideje gyengébb ligában játszik. De ha ránézek a kezdőre, a van Persie, Robben, Sneijder hármason kívül (akik jelenleg mind 30. életévükben járnak) nincs egy igazán jó játékos sem. Remélem a spanyolok (akárki játszik is) megcsapják őket.