Hozzászólásod első két mondata után válaszra se kellene, hogy méltassalak.. Ezért nem is Neked írom, inkább azoknak akik értelmes vitára képesek. Először is, hogy ki mennyit ér azt a piac határozza meg, nem pedig a fotelharcosok, továbbá a statisztikát amit leírtam az eladási oldalról és nem a vételiről szólt.. ebben a kontextusban nem volt releváns, hogy mennyiért is vettük az adott játékost. S továbbra is állítom, cáfolja meg bárki tényszerűen, hogy rosszabbul adunk el mint a Real vagy a Chelsea stb. Mert statisztikán kívül mással nem lehet példálózni, ha majd valaki készít egy előre megahtározott kritériumok alapján egy komplex értekezést, a klubok játékos vásárlásáról és eladásáról, hogy azok milyen mértékű árbevételt jelentettek minden szempontot figyelembe véve (meddig jutottak el a játékossal a BL-ben, mezeladás, merchendasing stb.) és kiderül, hogy mi rosszabb eladók vagyunk mint a többiek akkor mea culpa. Addig viszont nem. További szép napot!Barcaman1993 írta:
Nem tudom te hol élsz ember...? Annyi eszed van, hogy kár is részleteznem. Csak kapásból az Ibra-Eto transzferen kb 50 milliót buktunk. Aztán vedd ide kérlek a David Villa üzletet, majd akkor ezt a Fabregas félét... Illetve az eladási árak mellé a vételi árat. És akkor csinálj egy táblázatot, ahol a dátumokat is feltünteted.2004-es árak nem 2014-es árakkal egyenértékűek.
![]()
Itt arról van szó, hogy a játékosainkat bőven áron alul adjuk el. Had ne mondjam, hogy mi különbség van Higuain 37 milliós és Fabregas 33 millió ára közt. Az egyik világklasszis játékos, a másik egy szimplán jó játékos, de zongorázni lehetne a különbséget. És mégis mi jöttünk ki rosszabbul pénzügyileg. Aztán azt is tegyük hozzá, hogy a felsorolt játékosok nagy része a zenitjén hagyott itt minket, a többi csapatnál meg már leszerepelt játékosok távoztak. Illetve vegyük ide, hogy az elmúlt 5 évben a játékosok ára nagyjából megduplázódott. Azt hiszem van egy kis különbség abban, hogy Ronaldot 1997-ben eladtuk 28 méterért, mint mondjuk most Fabregast 33-ért.
Ui: utoljára hangsúlyozom ki, mert már zavar, hogy olyanba köttök bele, meg olyanon ironizáltok amit nem is írtam. Szóval vagyunk olyan jók eladásban MINT A TÖBBI ÉLCSAPAT!