2014.06.12. 18:09:35
Érdekes amúgy,most 1 hónap vegetáció következik,VB-re lehet fogni,hogy nem igazolunk...
Kíváncsi leszek kivel szúrják ki a szemünket, mert egy szem Rakitic érkezik a kp-ra,az baromi kevés. Jó tudom Rafinha,de én nem hiszek már ezekben a sajátneveléses okosságokban.
Ideális esetben: Iniesta,Cesc,Rakitic,Xavi,Rafinha kp lehetett volna, 2 posztra, erre mondtam volna,hogy talán korrekt, jövőre Xavi out,és hozni valami kemény nevet,Pogba,Vidal,stb...
Ehhet képest marad egy Iniestánk, egy kiörgedETT Xavink, egy Rafinhánk, illetve egy Rakitic.
Most Robertot nem számolom,mert a gyerek baromi gyenge,kölcsön kéne adni.
Szóval ez lett a nagyon erős középpályánkból, ami lehetett volna egy 2 Alcantara,iniesta,Cesc is akár.
Most még mindig ott tartunk, hogy nincs ütköző emberünk a kp-n Busin kívül,aki szintet is jelent, Rakitic talán fog melózni,de ő sem egy Keita ebből a szempontból.
És ezek csak a középpályás problémáink,arról már nem is szólok,ami a hátsó alakzatban van,ott még nagyobb problémák vannak.
Ez az a pont,amikor engem azzal tudnának boldoggá tenni,és elfelejtetni ezeket a fiaskókat,hogy bekopogtatnak Portoba, és azt mondják,hogy gyerekek, itt van Tello+45/50M, visszük Mangala-Danilo kettőst és már itt sem vagyunk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."