El lehetne adni őket pár milliókért , sok kicsi sokra megy , ahogy itt lejjebb is mondta valaki , a Porto biztos tudna ebből a 4 játékosból 20 milliót csinálni , nekik eszméletlen jó az átigazolási politikájuk. Végül Giovanni dos Santos is megtalálta a helyét a Villarealban , Bojant is el lehetne passzolni.zola8787 írta:Gali írta: Jó lenne, ha a vezetés egy kicsit megemberelné magát és nem csak ők játszanának Teréz anyát.
Tavaly 2 zacskó szotyiért odaadták Villát az Atleticonak, ezt a nagylelkűséget viszonozhatnák a matracosok is.
Attól, hogy mi ennyire jó fejek vagyunk (lefordítva: hülye barmok), attól más még nem lesz az.
Nem hiszem el, hogy Bojan-ékból nem lehetne pénzt csinálni. Ha fél millió euróért is, de ne már, hogy nem veszi meg senki sem őket. Amúgy lehet, hogy rosszul emlékszem már (nem), de nálam sokkal jobban teljesített annó Cuenca, mint Tello bármikor is.
Amúgy nekem is ez a véleményem , hogy Cuenca sokkal jobb volt anno , mint Tello. Volt időszak amikor elég sokat is játszattuk , főleg akkor Alexis padozott inkább , jobb oldalon fordult elő az ő posztján. Nagyon jó beadásai voltak , jó volt az összjátéka igazából ennyi ami így megmaradt bennem. Telloról az a véleményem , hogy lehet , hogy gyorsabb , mint Cuenca , de ebbe a játékba ő sosem fog így beletanulni. Semmi játéklehetőség , amikor beáll akkor persze nem passzol , ő akarja megoldani stb.. Tellot még azért szép áron el lehetne adni , és elég sok érdeklődője is van. Én Cuencat hagynám.
Ezt a transzferos dolgot meg kösz , hogy elmagyaráztad , csak nekem kicsit sötét volt ez a Neymar-Bale átigazolás , és abból indultam ki.