Nervo írta:
Igen, jó túlzás volt hogy minden oldalon, [

] mert ma valóban nem volt vele kapcsolatos hírfolyam a katalán médiában. De más oldalakon igenis foglalkoztak vele. Illetve vasárnap azt hiszem keményen pedzegették őt azért a katalán médiumok.
Vele kapcsolatos hír:
http://www.focimagazin.hu/2014/06/cuadr ... n%C3%A1hoz
The player's agent, Alessandro Lucci, will meet with the directors of Barcelona to study the feasibility of signing the Colombian from Fiorentina. goal.com - Sky Sport Italia
Egy biztos hogy én is csatlakozom Chinóhoz, miszerint Danilónak vagy Van der Wielnek kellene jönnie.

A napokban a 'Sport' tényleg írt egy cikket róla, de abba annyi volt, hogy a Fio megszerezte a teljes játékjogát, úgyhogy könnyebb lenne eladni. A Barca érdeklődéséről nem volt szó komolyabban - hál istennek.
Most meg átkutattam a 'Sky Sport Italia'-t, de én egy Cuadrados hírt nem találtam ami friss lenne, a legutóbbi még májusi volt..

Lehet én vagyok vak, de semmi naprakész irományt nem láttam. Nem tudom a 'goal.com' hol találta ezt, de kíváncsi lennék rá..
Amúgy nem azért nézek ennyire utána, mert kötekedni akarok, hanem nagyon nem szeretném ha jönne, úgyhogy kikutatok minden cikket ami vele kapcsolatos, mert a sok átfordítás után már komoly tartalmi eltérések vannak - lásd 'Barcanoticias' Cuadrados cikkje..

De ismét mondom, az Olasz lapon se találtam semmi ilyen hírt róla..
noname írta:...
Not sure if trolling or..
Az a bajom vele, hogy nem védő. Eddig is sok gólt kaptunk a jobb oldalról, most jönne egy játékos, aki még kevésbé hátvéd.. Plusz ha idehozzuk huszon-harminc akárhány millióért, akkor Montoya még ennyit se fog játszani..
Na erre csak írtak egyet gyorsan..

Mondjuk olyan hülyén fordít a google, hogy sok mindent nem értek belőle, de pont az jön le, hogy nem akarnák nagyon eladni..