A mostani Cuadrados cikkből nekem csak annyi jött le, hogy Cuadrado játékjogát megveszi teljes mértékben a Fiorentina, aztán kis Marquinhost említenek, hogy miatta megy Alves, meg hogy mi még régebben akartuk a Kolumbiait, meg LE fantomlistáján szerepel. De igazából azért írtak egy nagy cikket róla, mert a Fio megszerzi a jogokat, és hogy akkor emiatt gyorsulhatna az ügy. De semmi egyéb konkrétum szerintem. Legalábbis nekem így jött le.. Ezt tényleg csak példányszámnövelő cikknek érzem.MichaaBee írta:...
A Montoyás részed viszont egy az egyben adom. A Carvajalos példát meg főleg. Az elején cikizték sokan a Madridot, hogy Montoya cseréje csak a srác az U21-ben, meg hogy kevés lesz oda. Eleinte nem is volt talán olyan jó, de megkapta a bizalmat, és láthatjuk milyen jó kis játékos lett belőle, szerintem nem lehet nagyon rá panasz - főleg a mai jobbhátvéd piacon.
Szerintem Montoya is képes lenne ilyen szintet hozni, csak ahhoz az kéne, hogy amikor 12 meccsnyi kihagyással is lehoz egy olyan meccset ahol a csapat legjobbja, akkor utána nem jegeljük megint - mint ahogy most a Bilbao elleni meccs előtt és után. Folyamatos játéklehetőséget adnék neki jövőre. Benne van a pakliban, hogy nem fog úgy beépülni, mint a túloldalon Carvajal, de rászolgált már arra, hogy megkapja a lehetőséget. Végigjárta a szamárlétrát, kivárta a sorát.. Itt lenne az ideje, hogy adjunk neki esélyt a bizonyításra.
Piszczek ezért is lenne jó megoldás 10 millióért. Mellette játszhatna Montoya is, szép lassan beépülhetne. De ha esetleg nem válna be, akkor se lenne gáz, hogy nem igazolhatunk jövőre, mert itt lenne a Lengyel.