Lehet meg kéne tartani. Szoktunk panaszkodni, hogy a mostani játékosoknak nincs akkora "Barcaszíve" mint Puyolnak vagy Xavinak, hát nála jobban senki sem ragaszkodik a klubhoz az egész keretből..visca el barca írta:dos santos különösebben nem izgat h makacsoskodik, 2-3- millionál ugy sincs nagyobb értéke, jövő nyáron meg mivel lejár a szerződése mehet amerre lát

Na de komolyra fordítva a szót, én is eladnám már a nyáron, pedig én nagyon bírom a srácot, folyamatos játéklehetőséggel egy elég jó kis irányító válhatna/válhatott volna belőle - ezért kéne elmennie máshova, hogy játsszon is végre. Sajnálnám ha az egész karrierjét a Barca padon pazarolná el.
Amúgy kíváncsi lettem volna, hogy mi lett volna vele idén, ha nem esik ki a szezon 3/4-ére. Tata év elején kijelentette, hogy számít rá, de lesérült az előtt, hogy Martino a fiatalokat elkezdte volna bedobálni a mély vízbe - volt egy időszak, amikor Sergi Roberto is nem tudom már hány meccsen keresztül folyamatosan játszott. Megnéztem volna mit nyújt, Robertonál csak jobb lehetett volna..
Én amúgy Bojan meg Dos Santos álláspontját is megértem, azért illene előbb velük megbeszélni, hogy szeretnének-e a Sociedadba menni.. Mert ez alapján nem úgy tűnik, hogy őket is megkérdezték volna már az elején.