roby122 írta:Tobias88 írta:
Koke-t meg hagyjátok már, elképesztő. Ne is hozzátok fel témaként mert felesleges. Olyan mintha a fiatal Iniestát valaki le akarta volna igazolni, esélye se lett volna senkinek...
Így van! Ez most már kezd a Reus témához hasonló lenni. Felejtsétek már el Koket meg Reus-t is.
NEM FOGNAK IDEJÖNNI!!! Nektek más ember nem létezik ? Komolyan mondom vicc.. Főleg , hogy Reus lenyilatkozta , hogy még egy évet biztosan marad. Kokeval meg ez a helyzet...
link Biztos látták ezt páran , de még akkor is itt szajkózzák... vicc.
Koke már azt is nyilatkozta amellett, hogy jól érzi magát az Atleticoban, hogy hízelgő számára a Barca ajánlata, de most a VB-re koncentrál. Just sayin..
Amúgy szerintem se fog jönni, ahhoz nyíltan követelnie kéne hogy elengedjék, ő meg azt biztos nem fogja. Vagy még úgy lenne esélyünk, hogy letesszük érte a 60 milliós kivásárlási árat, de akkor meg mi lennénk az évezred idiótái. Viszont azért nem a lehetetlen kategória a srác szerintem, nem kéne így kiakadni, hogy felmerül a neve..
Yaya(07-10) írta:
na, de most már kerítsünk egy normális védőt, jöjjön mellé Mathieu jobbszélre és kész is a keret a következő szezonra(feltéve, ha nem lesz több távozó a ballaszton kívül).
Mathieu balhátvédet szokott játszani a középső védő mellett. Hogyha ő jön, akkor van egy olyan érzésem, hogy ő lesz Alba beugrósa is, meg a 4. számú középső védő is, a jobboson meg Adriano és Montoya lesz - plusz néha Maschot is be lehet vetni hátul, Bui úgyis a meccsek 90%-ában játszani fog.
Én amúgy belőle annyira emlékszem, hogy akkora mint a ház, és hogy volt egy meccs, amikor ő meg nem tudom már ki nagyon jó napot fogtak ki ellenünk, akkor nem sok sót ettünk az ő oldalukon.
A leigazolását attól még nem támogatom, nem hinném, hogy pont ő kéne most nekünk. De pozitívuma is lenne az esetleges érkezésének, ha jönne, akkor Bartra több szerephez juthatna, a Francia nem egy Benatia/Hummels/Thiago Silva kaliber, akit vétek padoztatni..
Mától csak a pozitív oldalát próbálom nézni a Barca nyári ügyeinek, mert máshogy különben nem bírnám végignézni Bartoék nyári tevékenykedését..
szerk.:
Mülleren kívül egész vállalható ez a "maradnak" lista. Annak meg kifejezetten örülnék ha a Cuadrado-Vidal-Pogba-Llorente 4-es többé fel se merülne itt még pletyka szinten se..
(Egy Benatia-Mathieu és egy Agüero-Müller csere, és akkor lenen tökéletes a lista szerintem)