Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én továbbra sem látok semmi rációt abban h elengedik. oké, megvették (?) luizt, de gondolom nem 2 középső védővel akarnak nekimenni a kövi szezonnak (ha már voltak olyan idióták h sakhot is eladták).palesz77 írta:Marquinhost elengedi a PSG jó ajánlat esetén.
Remélem sikerül nyélbe ütni az üzletet, én nagyon örülnék ha ő jönne. De azért kicsit sokallom a PSG által kért összeget: "the Brazilian will not be realized for less than 45 billion."![]()
Mondjuk a 45 még millióban is sok lenne, én egy 15-20millió + Alvest tartanék elfogadható árnak érte.
Most mondom,ebből semmi nem lesz, Matyiő+talán Fontás, aztán tavasszal megint pislogunk mikor kiesünk a bl-ben.Rivaldo11 írta:A sport oldalán a szavazást százalékban 87-13-ra nyerte Reus Agüeroval szemben. Kár, hogy Zubi agyatlan ehhez a játékhoz, már itt kéne lennie a németnek, ahogyan a Laporte-Mangala-Hummels-Marquinhos négyesből kettőnek kb. egy ilyen szezon után.
Remélem Dos Santossal, Cuencával, Affelayal meg Bojannal is számolni fog.S.Agüero írta:Eddig ezek jó hírek.![]()
![]()
Tello valószínűleg marad, Luis Enrique számol vele. [md]
tipikus "nálam mindenki tiszta lappal" indul. sosem szabadulunk meg a sallangtól, sztem bojan is itt kezd majdS.Agüero írta:Eddig ezek jó hírek.![]()
![]()
Tello valószínűleg marad, Luis Enrique számol vele. [md]
Sanama írta:visca el barca írta:kérdés h az érte kapott pénzből kire futja...Sanama írta:Én is azt olvastam, hogy a 36 feletti különbözet fele megy az Arsenalnak. Tehát ha 46-ért adjuk el, akkor 5 abból az övék.
amúgy ma meg már reusról kezdtek el írni...hihetetlen.(Reus-al nincs bajom, csak vicces, hogy naponta más érkezőt írnak, és az is csatár posztra) Ja meg Higuain
![]()
Befizetjük belőle az adótartozást, meg a büntetést, és jön matyiő, meg mondjuk Xanyi.visca el barca írta:kérdés h az érte kapott pénzből kire futja...Sanama írta:Én is azt olvastam, hogy a 36 feletti különbözet fele megy az Arsenalnak. Tehát ha 46-ért adjuk el, akkor 5 abból az övék.
azért ez már így jobb. én nem hinném h mi akarjuk eladni fabregast, sztem inkább az lehet a háttérben, hogy csórikám várja már h xavit kipenderítsék és átvegye a helyét, de mivel erre nem sok esélyt lát el akar menni.Sanama írta:Én is azt olvastam, hogy a 36 feletti különbözet fele megy az Arsenalnak. Tehát ha 46-ért adjuk el, akkor 5 abból az övék.
úgy tudom a profit 50%-a járna az arsenalnak, tehát tegyük fel került 35-be és eladjuk 45-ért a 10 milliós nyereség fele az arsenalé.hank1ee írta:Ha 36 milliónál többet kapnánk érte, az átigazolási díja fele az Arsenalt illeti. Ezért.Tobias88 írta:Fabregasért egyre kevesebbet kérünk a pletykák szerint. 36 millió? Vicc 50 és kész, max 45 de inkább ne menjen
hank1ee írta:Ha 36 milliónál többet kapnánk érte, az átigazolási díja fele az Arsenalt illeti. Ezért.Tobias88 írta:Fabregasért egyre kevesebbet kérünk a pletykák szerint. 36 millió? Vicc 50 és kész, max 45 de inkább ne menjen
Ha 36 milliónál többet kapnánk érte, az átigazolási díja fele az Arsenalt illeti. Ezért. De el lehet adni 50-ért is persze, ha tényleg ez az ostoba Bartomeu meg Zubizarreta szándéka, aki nem érdekel, hogy legenda volt. Gondolom a könyvelők már dolgoznak Barcelonában, mint Neymarnál:)Tobias88 írta:Fabregasért egyre kevesebbet kérünk a pletykák szerint. 36 millió? Vicc 50 és kész, max 45 de inkább ne menjen
megy az arsenalhozMichaaBee írta:szerk.: Illetve akár halászhatnánk valami Yaya féle gyereket a francia ligából...http://www.transfermarkt.com/serge-auri ... ler/127032